O.K Kilopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 517 Çözümler 2 25 Nisan 2023 #1 Daha önce sallanıyordu diski çıkarmam gerekti çıkarırken elimde kaldı bunu yerine takmak mümkün mü? Denemedim daha fazla zarar vermek istemiyorum. Dosya Ekleri 50C8E640-D466-4266-A463-05787A82DB1A.jpeg 42 KB · Görüntüleme: 83
Daha önce sallanıyordu diski çıkarmam gerekti çıkarırken elimde kaldı bunu yerine takmak mümkün mü? Denemedim daha fazla zarar vermek istemiyorum.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #2 Lehim beceriniz ve ekipman varsa belki yapılabilir. Geçmiş olsun hocam. Yedek SATA port kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Lehim beceriniz ve ekipman varsa belki yapılabilir. Geçmiş olsun hocam. Yedek SATA port kullanabilirsiniz.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.324 Makaleler 26 Çözümler 527 25 Nisan 2023 #3 Sadece dış plastigi çıkmış olsaydı dikkatlice yerine oturtup kullanın derdim ama gördüğüm kadarıyla pinler de kopmuş, yapılacak çok bir şey yok. Artı 0 Eksi
Sadece dış plastigi çıkmış olsaydı dikkatlice yerine oturtup kullanın derdim ama gördüğüm kadarıyla pinler de kopmuş, yapılacak çok bir şey yok.
KS KS O.K Kilopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 517 Çözümler 2 25 Nisan 2023 #4 Aslında bir diski sadece fazlalık olup silmek istemediklerimle dolduracaktım kısmet değilmiş. Yener K. dedi: Lehim beceriniz ve ekipman varsa belki yapılabilir. Geçmiş olsun hocam. Yedek SATA port kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Emir M. dedi: Sadece dış plastigi çıkmış olsaydı dikkatlice yerine oturtup kullanın derdim ama gördüğüm kadarıyla pinler de kopmuş, yapılacak çok bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bir girişe birden fazla disk takmak mümkün mü bu çeşit bir çoklayıcı mevcut mu? Son düzenleme: 25 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
Aslında bir diski sadece fazlalık olup silmek istemediklerimle dolduracaktım kısmet değilmiş. Yener K. dedi: Lehim beceriniz ve ekipman varsa belki yapılabilir. Geçmiş olsun hocam. Yedek SATA port kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Emir M. dedi: Sadece dış plastigi çıkmış olsaydı dikkatlice yerine oturtup kullanın derdim ama gördüğüm kadarıyla pinler de kopmuş, yapılacak çok bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bir girişe birden fazla disk takmak mümkün mü bu çeşit bir çoklayıcı mevcut mu?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #5 Başka yol mevcut hocam. Depolama için sıkıntı olmaz. Linkteki gibi bir kart alabilirsiniz. Amazon.com.tr Artı 0 Eksi
Başka yol mevcut hocam. Depolama için sıkıntı olmaz. Linkteki gibi bir kart alabilirsiniz. Amazon.com.tr
KS KS O.K Kilopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 517 Çözümler 2 25 Nisan 2023 #6 T Yener K. dedi: Başka yol mevcut hocam. Depolama için sıkıntı olmaz. Linkteki gibi bir kart alabilirsiniz. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Tamamdır bunu bilmek içimi rahatlattı teşekkür ederim size. Artı 0 Eksi
T Yener K. dedi: Başka yol mevcut hocam. Depolama için sıkıntı olmaz. Linkteki gibi bir kart alabilirsiniz. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Tamamdır bunu bilmek içimi rahatlattı teşekkür ederim size.