Ben listede olmayan RAM kullanmıştım Dual Channel çalıştırmıyordu elimde ki Dual kit RAM'leri. Umarım aynı sorunu yaşamazsınız. Ben geri vermiştim anakartı.
Ben listede olmayan RAM kullanmıştım Dual Channel çalıştırmıyordu elimde ki Dual kit RAM'leri. Umarım aynı sorunu yaşamazsınız. Ben geri vermiştim anakartı.
Oraya denedikleri ve sorunsuz çalışan bellekleri yazıyorlar. Yazılımsal bir durum değil deneme ile alakalı ve yeni bellekler deneyip listeyi güncellediklerini sanmıyorum. Ben o listelere hiç bakmadım ve daha üç sistemde de (Hepsi benim değil ama ben topladım.) bir sorun yok.
Oraya denedikleri ve sorunsuz çalışan bellekleri yazıyorlar. Yazılımsal bir durum değil deneme ile alakalı ve yeni bellekler deneyip listeyi güncellediklerini sanmıyorum. Ben o listelere hiç bakmadım ve daha üç sistemde de (hepsi benim değil ama ben topladım.) bir sorun yok.
Kingston HyperX Fury 8GB 3000MHz DDR4 Ram HX430C15FB3/8 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Anakartım MSI B360 GAMING Plus modeli işlemcimde i5 9500 3.0GHz. MS B360 modeli uyumluluk listesinde benim aldığım RAM modeli yok ama DDR 4 modelerini desteklediği için çalıştırır diye umuyorum?
Ayrıca anakartım ve işlemcim bellek hızı en fazla 2666 MHz destekliyor sanırım. Ben bu RAM'den sanırım 2666 MHz verim alabileceğim fakat uyumluluk sorunu yaşar mıyım?