Anakartın yamuk pini problem yaratır mı?

Arkadaşlar selam,
Az önce anakart pinlerinin üstüne macun damladı ve almaya çalışırken çok az bir yamulma oldu bu sorun yaratır mı?
Yamulmadan önce ve yamulduktan sonra Cinebench R23 testlerini karşılaştırdım. Aynı puanlarda ve sıcaklık değerleri de aynı.
Bir sorun olur mu?

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    104 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_9438.jpg
    IMG_9438.jpg
    126,6 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_9440.jpg
    IMG_9440.jpg
    196,4 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_9441.jpg
    IMG_9441.jpg
    174,2 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_9442.jpg
    IMG_9442.jpg
    221 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_9443.jpg
    IMG_9443.jpg
    244,5 KB · Görüntüleme: 37
İşlemci üzerine rahatça oturduktan ve görüntü verdikten sonra bir sorun oluşacağını sanmıyorum. Ancak yüksek voltaj ve sıcaklık gibi farklı senaryolarda potansiyel bir sorun meydana gelebilir.
Hocam benchmark test yaptım herhangi problem yok.

Gözle görülür bir sorun olmadıysa bunun problem olacağını düşünmüyorum ancak zaman içinde farklı sorunlara neden olur mu onu da bilemiyorum.
İşlemci üzerine rahatça oturduktan ve görüntü verdikten sonra bir sorun oluşacağını sanmıyorum. Ancak yüksek voltaj ve sıcaklık gibi farklı senaryolarda potansiyel bir sorun meydana gelebilir.
Ürünü satarak yeni kart alacağım, farklı bir anakart sipariş ettim.
45 dakika kadar normal kullanım sağladım. 15 dakika da Cinebench R23 ile benchmark yaptım. Herhangi bir sorun yaşanmadı, donma kasma. Benchmark sonuçları da öncekiyle aynı.
Şu anda kapattım, yeni anakart gelene kadar kullanım sağlamayacağım. İşlemcide kalıcı bir hasar vs. bırakmış mıdır?

Son düzenleme:
Hocam benchmark test yaptım herhangi problem yok.

Ürünü satarak yeni kart alacağım, farklı bir anakart sipariş ettim.
45 dakika kadar normal kullanım sağladım. 15 dakika da Cinebench R23 ile benchmark yaptım. Herhangi bir sorun yaşanmadı, donma kasma. Benchmark sonuçları da öncekiyle aynı.
Şu anda kapattım, yeni anakart gelene kadar kullanım sağlamayacağım. İşlemcide kalıcı bir hasar vs. bırakmış mıdır?

İşlemci dişlerinin kontrol ettin mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı