Bence kendi kendinize kompleks yapıyorsunuz. Önce tanımadığınız kişilere sen diye hitap etmemeyi bilin, karşınızdakine saygınız olsun. İkincisi, ekran kartının içinde ses yongasının bulunmadığını en basit kategorideki bilgisayar kullanan bile bilebilir. Burada hata sizin sisteminizin hatası ve sistem şuan elimde değil. Siz bütün olasılıkları buraya yığıp bir çözüm istiyorsunuz, ben ise sorunun derinliklerine inip soruna çözüm aramaya çalışıyorum veya bir noktaya varmaya çalışıyorum. Burada konuyu ve cevabımı okuyan herkes sesin ekran kartından değil monitörden geleceğini anlar. Akıl oyunu falan yaptığım yok, kendi kendinize bir şeyler algılayıp karşınızdakine saygısızlık yapıyorsunuz sadece. Sanırım bilmeseniz şimdiye kadar böyle bir şeyi kullanmazdınız. Burada bilgisayarınızı bozacak bir şey de yaptırılmadı. İnsanlar bir sorunu yanlış anlayabilir veya yorumlayabilirler. Sorunu başka biriyle çözmelisiniz çünkü biz pek anlayamayacağız birbirimizi uzatmaya gerek yok. "Kısaca bir şey yanlış anlaşıldığında sanırım yanlış anladınız şöyleydi sorunum diye ufak bir dipnot bırakmanız olayları kimse karşısında bu hale getirmez. Hoşgörü sınırlarının dışına çıkınca bir şey elde etmiş olmuyorsunuz."