Asboard H110. Model bu ama resimdekinden biraz farklı benimki. Aynısını internette bulamadım.4 pin fan çıkışı da kullanabilirsin. Benzeri bir anakart ile yardım edemeyiz. Tam modeli belirt.
Anakart üzerinde sys_fan portu gözükmüyor. Sanırım takamayacaksınız. Molex bağlantısı varsa oradan bağlayın.
Anakart üzerinde herhangi bir model veya seri numarası yok mu?Asboard H110. Model bu ama resimdekinden biraz farklı benimki. Aynısını internette bulamadım.
AS 200427001.Anakart üzerinde herhangi bir model veya seri numarası yok mu?
BİOS'ta işlemci fanı da görünmüyor.BIOS'a gir. Gözükmesi lazım BIOS'ta göremiyor olabilirsin genellikle işlemciye yakın olur.
Molex ile PSU'ya bağladım zaten. Hızını düşürmek istiyorum.Anakart üzerinde SYS_FAN portu gözükmüyor. Sanırım takamayacaksınız. Molex bağlantısı varsa ordan bağlayın.
Özellik olarak her şeyi aynı ama görselden farklı.CPU-Z'den anakartının modeli bak. Mainboard kısmın da gözükür.
![]()
Asboard H110 Intel Soket LGA1151 DDR4 HDMI USB - PttAVM
Asboard H110 Intel Soket LGA1151 DDR4 HDMI USB 3.0 Anakart ÜCRETSİZ KARGO - 2025www.pttavm.com
Bu mu anakartın?
CPU-Z'den anakartının modeli bak. Mainboard kısmın da gözükür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.