Anakartımda 3 adet 5V ARGB header bulunmakta fakat hiçbirinden fanlarıma LED alamıyorum.
Sebebini bir türlü çözemedim. Bunlardan biri bozuk olsa diğerleri de mi bozuk? Tüm pinler sağlam ve bir sıkıntı da görünmüyor anakartta.
Fanları yeni aldım ve dört fanın da LED'lerini ARGB'den yakamıyorum. Bir türlü çözemedim.
ASUS Armoury Crate indirdim ama onda dahi hiçbir şekilde LED'ler yanmadı. Çeşitli üçüncü taraf ARGB kontrolcü yazılımlar indirdim hiçbiri LED'leri yakmadı. Sorun nedir? Neden ARGB LED'leri yakamıyorum?
şu şekilde hocam, hepsi enabled, all on şeklinde açık.
saatlerdir uğraşıyorum hiçbir şekilde led yakamadım.
kontolcü de almak istemiyorum çünkü argb fanın bir anlamı kalmıyor. ne yapacağım bilmiyorum saçma sapan bir durumun içinde kaldım.
armoury crate uygulamasında denedim ama anakartı görüyor sadece. fanları özellikle görmüyor. anakart üzerinde argb olarak taktığım için anakarta dahil olarak algılıyor uygulama.
kısacası tanıtılmıyor
Bu uygulamayı kaldırın, sonra sistemi kapatıp PSU elektrik kablosunu çıkarın, 1 dakika bu şekilde beklesin sonra tekrar açın sistemi, uygulamayı tekrar kurun, bu markada böyle bir bug var.
Bu uygulamayı kaldırın, sonra sistemi kapatıp PSU elektrik kablosunu çıkarın, 1 dakika bu şekilde beklesin sonra tekrar açın sistemi, uygulamayı tekrar kurun, bu markada böyle bir bug var.
Evet yanması gerekir, kontrol ettiğimde ASUS LED yönetimi ile ilgili yabancı forumlarda çalışmadığına dair çok fazla konu açılmış, bu konuyu ASUS desteğe danışmak gerekiyor.
Basit bir yolu vardır mutlaka, denk gelirsem sizi bilgilendiririm.