Anakartta AsRock Nasıl?

Peki Asrock bu kadar iyi bir marka ise @Recep Baltaş ve @Ali Güngör sistem toplama rehberlerinde neden bu marka anakartı kullanmıyorlar?
Genelde MSI kullanıyorlar çünkü sponsorları o büyük ihtimal. ASUS ve Gigabyte bence anakart konusunda Msi'dan daha iyiler ama onlarıda kullandıkları çok nadir.

ASRock anakartlar kaliteli, şık ve bütçe dostudur. Alabilirsiniz. Ülkemizde pek sık rastlanmadığı için pek öneren yok. Sanırsam sadece Teknobiyotik'te satılıyor.

Ülkemizde pek rehavet edilmeyen kaliteli ve sağlam ürünleri olan bir firma.

Genelde MSI kullanıyorlar çünkü sponsorları o büyük ihtimal. ASUS ve Gigabyte bence anakart konusunda Msi'dan daha iyiler ama onlarıda kullandıkları çok nadir.
Kesinlikle daha iyi çünkü ASUS marka ekran kartımı 6 senedir kullanıyorum. Gigabyte marka anakartımı ise 9 seneden beri kullanıyorum.

Recep Baltaş'ın eskiden ASUS'da çalıştığını biliyorum.

Gigabyte ve Asus'u daha uzun süre kullandın diye "Kesinlikle" daha iyidir demek yanlıştır.
2006 yılında MSI marka anakart almıştım eski sistemine 4 yıl kullandım. Şimdi ürettikleri anakartların kalitesini bilmiyorum. Ama eskiden gerçekten kalitesizdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…