Anakartta AsRock Nasıl?

Peki Asrock bu kadar iyi bir marka ise @Recep Baltaş ve @Ali Güngör sistem toplama rehberlerinde neden bu marka anakartı kullanmıyorlar?
Genelde MSI kullanıyorlar çünkü sponsorları o büyük ihtimal. ASUS ve Gigabyte bence anakart konusunda Msi'dan daha iyiler ama onlarıda kullandıkları çok nadir.

Arkadaşlar herkese merhaba. YouTube'daki sistem toplama rehberlerine bakıyordum. Bir vatandaş anakartı AsRock marka seçmiş. Anakartın tasarımı Asus'un anakart tasarımına çok benziyor. Ve Bazooka fiyatı ile aynı fiyatta. Crossfire ve SLI desteği de var. Siz olsaydınız alır mıydınız? Yorumlarınızı bekliyorum.
ASRock anakartlar kaliteli, şık ve bütçe dostudur. Alabilirsiniz. Ülkemizde pek sık rastlanmadığı için pek öneren yok. Sanırsam sadece Teknobiyotik'te satılıyor.

Genelde MSI kullanıyorlar çünkü sponsorları o büyük ihtimal. ASUS ve Gigabyte bence anakart konusunda Msi'dan daha iyiler ama onlarıda kullandıkları çok nadir.
Kesinlikle daha iyi çünkü ASUS marka ekran kartımı 6 senedir kullanıyorum. Gigabyte marka anakartımı ise 9 seneden beri kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı