meeee
Decapat
Merhaba, daha önce abi dediğim bir insandan uygun fiyata takas karşılığında MSI MPG B550 Gaming Plus anakart almıştım bana garantiye gittiğini ve sıfırının yollandığını söyleyip hiç kullanılmadığını söylemişti sıkıntısız olduğunu, fakat sistemimin bana vermesi gereken akıcılık performansını hiçbir oyunda alamıyorum. Sistemi benden kötü olanlar daha akıcı oynuyor ve en büyük noktada ekran kartı kullanımı Ultra ayarlarda da oynasam çözünürlükte yükseltsem hiçbir zaman 80 üstüne çıkmıyor. Hani bahsettiğim oyunda az grafikli bir oyun değil yani bu durum normal değil aynı sistemimin benchmarkına baktığımda en düşük ayarlarda 90 ve üstü genel kullanım var ekran kartında tüm oyunlarda bende ise 35 40 45 durumunda geziyor. Yani benim BIOS'um mining virüslü olabilir mi? Daha önce bu tarz bir durumu duymuştum veya mining yapılmış olabilir mi?
Sistemim.
R7 5800x3D - Arctic Freezer yeterlı sıvı soğutma - ikisi de yenı ve sıfır alındı sorunsuz.
RTX 3060 Ti ekran kartı - yenı ve sıfır alındı sorunsuz.
2x16 3600MHz RAM - yenı ve sıfır alındı sorunsuz.
M.2 SSD - yenı ve sıfır alındı sorunsuz.
600W +85 Bronze sertıfıka High Power PSU.
Monitörümde sorunsuz 144Hz 1ms TN panel bir monitör. Ve ekran kartı, işlemci, RAM sıcaklıklarında sorun yok.
Sistemim.
R7 5800x3D - Arctic Freezer yeterlı sıvı soğutma - ikisi de yenı ve sıfır alındı sorunsuz.
RTX 3060 Ti ekran kartı - yenı ve sıfır alındı sorunsuz.
2x16 3600MHz RAM - yenı ve sıfır alındı sorunsuz.
M.2 SSD - yenı ve sıfır alındı sorunsuz.
600W +85 Bronze sertıfıka High Power PSU.
Monitörümde sorunsuz 144Hz 1ms TN panel bir monitör. Ve ekran kartı, işlemci, RAM sıcaklıklarında sorun yok.
Son düzenleyen: Moderatör: