Anakartta CPU ve DRAM ışığı yanıyor

VictorRs

Centipat
Daha fazla  
RAM MHz'sini düşürdüm açılırken DRAM ve CPU Debug ışığı yanıyor. 3 dakika sonra açılıyor ve açılırken MSI logosu vardı, şimdi ise Windows logosu var. Anakarta bir şey olmamıştır, değil mi? 2 tane çatal gibi bir şey vardı, adını unuttum. Ona değdirince BIOS sıfırlanıyormuş, açıkken değdirin diyordu. Ben de açıkken değdirdim ve kıvılcım çıktı, sonra kapanıp açıldı.

Kim açıkken değdirin demiş bilmiyorum da yanlış demiş. Güç gelmesi yeterli. Şu an çalışıyorsa biraz açık kalsın yüke falan sokun. Test edin yani. Bi şey yoktur muhtemelen. Ama bir daha açıkken öyle bir şeye kalkışmayın.

Kim açıkken değdirin demiş bilmiyorum da yanlış demiş. Güç gelmesi yeterli. Şu an çalışıyorsa biraz açık kalsın yüke falan sokun. Test edin yani. Bir şey yoktur muhtemelen. Ama bir daha açıkken öyle bir şeye kalkışmayın.

Forumda görmüştüm ama açılıyor bilgisayar sadece Debug ışıkları yanoyor 2 3 dk sonra sönüyor MSI logosu falan gitti nasıl yapacağım RAM'leri de yükseltemiyorum

Kim açıkken değdirin demiş bilmiyorum da yanlış demiş. Güç gelmesi yeterli. Şu an çalışıyorsa biraz açık kalsın yüke falan sokun. Test edin yani. Bi şey yoktur muhtemelen. Ama bir daha açıkken öyle bir şeye kalkışmayın.
2 saat death stranding oynadım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı