Çözüldü Anakartta DisplayPort veya HDMI önemi var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ahmedd12391

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şimdi bende 3K monitör var, direkt HDMI veya DisplayPort kablosunu ekran kartina takiyorum ve amacim sabit 144 FPS almak. Anakart özelliklerine baktigimda 4K 144FPS filan yaziyor özelliklerinde. Şimdi bunun bir önemi var mi? Yoksa ekran kartina taktigimiz icin 3K'da zaten. Direkt 144 ve üzeri alir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İşte bende sana durumun anakart ile alakalı olmadığını söylüyorum.
Sen görüntü kablonun bir ucunu ekran kartına bir ucunu da monitörüne tak, en yüksek çözünürlük ve en yüksek Hz oranına ayarla gerisini düşünme. Herşey hallolacak.
Selamlar,

Anakart üzerinden 4K 144 Hz almak istiyorsan, anakartın HDMI 2.2 desteğinin olması gerekiyor aynı şekilde kullandığın kablonun ve monitörünün de HDMI 2.2 desteği olması gerekiyor.

Bu şartlar karşılandığında 4K 144 ve üzeri Hz alabilirsin.

Ama zaten bilgisayarında ekran kartı kullanmıyor musun ? Çıkışları buradan da alabilirsin.

Detaylı kullanım senaryosu bilgisi paylaşır mısın ?

İyi forumlar.

Selamlar,

Anakart üzerinden 4K 144 Hz almak istiyorsan, anakartın HDMI 2.2 desteğinin olması gerekiyor aynı şekilde kullandığın kablonun ve monitörünün de HDMI 2.2 desteği olması gerekiyor.

Bu şartlar karşılandığında 4K 144 ve üzeri Hz alabilirsin.

Ama zaten bilgisayarında ekran kartı kullanmıyor musun? Çıkışları buradan da alabilirsin.

Detaylı kullanım senaryosu bilgisi paylaşır mısın?

İyi sosyaller.

Aynen, ben de onu soruyorum. Ekran kartim var 9070XT, direkt 3K 144FPS alirim degil mi? Pahali anakart almak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen görüntü kablonun bir ucunu ekran kartına bir ucunu da monitörüne tak, en yüksek çözünürlük ve en yüksek Hz oranına ayarla gerisini düşünme. Herşey hallolacak.

Çözüm
Sen görüntü kablonun bir ucunu ekran kartına bir ucunu da monitörüne tak, en yüksek çözünürlük ve en yüksek Hz oranına ayarla gerisini düşünme. Her şey hallolacak.

Tamamdir teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı