Halihazırda bu sistemle görüntü alıp kullanabiliyorsanız, ekran kartı girişi yok diye bahsettiğiniz şey PCI-e girişi. Daha önce PCI-e girişi olmayan bir anakart görmedim.
Hocam şuan PCde nedense hiçbir klasör açamıyorum veya arama çubuğunu kullanamıyorum format atmayı denedim ama format da atilmiyo hata veriyo ama şuna kimse inanmıyor anakartim çok küçük birşey 2 tane ram girişi ve i3 3220den başka birşey yok
Halihazırda bu sistemle görüntü alıp kullanabiliyorsanız, ekran kartı girişi yok diye bahsettiğiniz şey PCI-e girişi. Daha önce PCI-e girişi olmayan bir anakart görmedim.
Hocam şu an PC'de nedense hiçbir klasör açamıyorum veya arama çubuğunu kullanamıyorum format atmayı denedim ama format da atilmiyor hata veriyor ama şuna kimse inanmıyor anakartim çok küçük bir şey 2 tane RAM girişi ve i3 3220'den başka bir şey yok.
Gerçekten ekran kartı girişi yok takmak için modeli yanlış hatırlamıyorsam Pegatron 2AE2'ydi.
Hocam şu an PC'de nedense hiçbir klasör açamıyorum veya arama çubuğunu kullanamıyorum format atmayı denedim ama format da atilmiyor hata veriyor ama şuna kimse inanmıyor anakartim çok küçük bir şey 2 tane RAM girişi ve i3 3220'den başka bir şey yok.
Gerçekten ekran kartı girişi yok takmak için modeli yanlış hatırlamıyorsam Pegatron 2AE2'ydi.
Dediğiniz anakartın cidden ekran kartı girişi yok. Mini ITX gibi bir şey. Yani konunun başına dönersek anakartı değiştirmeniz lazım. Bu iş en kolay sanırım işinin ehli ve güvenilir bir bilgisayarcıda hallolur.
Hocam ben bu forumu dün gönderdim bugün yeni bir anakart aldım Intel Xeon x3430 islemcili esonic h55 anakart aldım RX 580 takacam ve 4x4 ram takacam DDR3 160 GB HDD 500wattda PSU takacam sistemde bir sorun olurmu daha gelmedi sipariş ettim
Hocam ben bu forumu dün gönderdim bugün yeni bir anakart aldım Intel Xeon X3430 islemcili Esonic H55 anakart aldım RX 580 takacağım ve 4x4 RAM takacağım DDR3 160 GB HDD 500wattda PSU takacağım sistemde bir sorun olur mu daha gelmedi sipariş ettim.
Sistem şu an onboarddan çalışır fakat ekran kartını kullanabilmeniz için anakart değişimi gerekiyor. İkinci el uygun fiyata (500-750 arası) bu sistemi çalıştıracak kart bulabilirsiniz.