apolypropylene
Decapat
- Katılım
- 23 Ağustos 2021
- Mesajlar
- 20
Islak mendil kesinlikle olmaz. Oksitlenmeyi ilerletir. Tiner ya da izopropil alkol ve diş fırçası yardımıyla temizlenebilir.Kücük devrelere zarar vermeyecek şekilde temiz silgi ile silebilirsiniz ya da bir ıslak mendil.
Islak mendil kesinlikle olmaz. Oksitlenmeyi ilerletir. Tiner ya da izopropil alkol ve diş fırçası yardımıyla temizlenebilir.
Oksitlenme, normal şartlarda oksijenin olduğu her ortamda olur. Islak mendil veya kolonyalı mendil genel olarak etil alkol içerir. Alkol uçup gidince, ortamda paraben, H2O vb gibi kalıntılar kalır. Bu da istenmeyen oksitlenme olayını hızlandırır. Sonuç olarak içeriğinde oksijen atomu içermeyen sıvılar kullanmak gerek.Hocam oksitlenmelerle ilgili bilgim yok ama silgi ile bilgisayar parçalarındaki oksitlenmeleri gideriyor ıslak mendil ile silip kuru mendil ile kurutsada mı olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.