O arkadaşların bilinçsiz. İleride mavi ekranlar başlarsa onlar cevap verir o zaman 
Peki sizce bir elektrikçi yapabilir mi bunu dediğiniz gibi ? Geri vermek pek istemiyorum açıkcası sonra yine işlemci anakart aramam lazım. Veya ellemesem şimdi hiç böyle kullansam ilerde mavi ekran verince o pini yapsam veya yaptırsam. Sistem yaza kadar idare etse yeter aslında.O arkadaşların bilinçsiz. İleride mavi ekranlar başlarsa onlar cevap verir o zaman![]()
Elektrikçi değil, Elektronikçi arasında fark var.Peki sizce bir elektrikçi yapabilir mi bunu dediğiniz gibi ?
Kısa zaman için evet idarelik tabi kullanılabilir hatalara alışmanız kaydıyla.Sistem yaza kadar idare etse yeter aslında.
Özür dilerim yanlış okumuşum. Peki dediğim gibi hataları almaya başladığımda yaptırırsam olur mu ?Elektrikçi değil, Elektronikçi arasında fark var.
Kısa zaman için evet idarelik tabi kullanılabilir hatalara alışmanız kaydıyla.
Kendim düzeltmeyi denesem ne ile düzeltebilirim onu ? Yani ben denemem büyük ihtimalle çünkü elim titriyor dediğim gibi fakat anneme denetebilirim belki. Ya da tanıdık bir bilgisayarcı var ona sorabilirim düzeltebilir misin diye. Veya elektronikciye sorabilirim.Olur ama iş işten geçmiş de olabilirsiniz o zaman.
Şöyle bir anlaşma yaptım. 1 ay kadar kullanacağım, bir sıkıntı çıkarsa para iadesi alacağım fakat bir sorun olmaz ise kalacak.Adamın söylediği büyük ihtimalle doğru. Ayrıca anakart üzerinde pin düzeltme çok da zor bir iş değil. Gözlerin iyi görüyorsa bir iğne yardımıyla ve bir-iki küçük hamleyle yerine gelir. Çok muntazam olmasına gerek yok, işlemcinin gerekli yerine denk gelsin yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.