Anakartta VGA ve Boot ısıgı yanmıyor

Zeusley

Centipat
Merhabalar, oyun esnasinda monitörümun donmasi sonucu bilgisayari kapatip actigimda CPU ve DRAM isiklarinin yandigini fark ettim. Yardim edebilecek var mi? Monitörum de aciliyor fakat sinyal yok diyor.

Son düzenleme:
Merhabalar, oyun esnasinda monitörümun donmasi sonucu bilgisayari kapatip actigimda CPU ve DRAM isiklarinin yandigini fark ettim. Yardim edebilecek var mi? Monitörüm de aciliyor fakat sinyal yok diyor.

Tamamdır çözmesini en sevdiğim ve basit bulduğum hatalardan birisi bu :d,RAM'lerini çıkar, yumuşak bir silgiyle güzelce sil uçtaki sarı pinlerini daha sonrasında BIOS pilini çıkart ve 5dakika bekle sonrasında RAM'lerini 2-4CONFIGÜRAsyonunda tak eğer tek RAM'in varsa 4.slota, eğer anakartında 2tane slot varsa da 2.slota tak daha sonrasında BIOS pilini geri tak ve çalıştırmayı dene.

Hocam, arkadaşının dediğini yapabilirsiniz. Ek olarak RAM'ler için test tek tek yapabilirsiniz. Biraz zaman alabilir. Memtest86 kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…