Anakartta VGA ve CPU Bug LED ışığı yanıyor

Freljord

Hectopat
Daha fazla  
Dün gece bilgisayarın merakımdan BIOS'una girip öylesine ayarlara baktım. Hiçbir ayarı ellemeden çıktığıma eminim. Ertesi sabah bilgisayarı açtım ve anakartta CPU ışığı 2 saniye yanıp kapandı, sonra 3 saniyede VGA ışığı yanıp kapandı ve PC kendine reset atıp açıldı. Açıldığında da WattMan hatası aldım ama hatayı ilk açtığımda aldım. Sonralarında WattMan hatası almasam da bu olay devam ediyor. Bilgisayar çalışıyor şu an ama ne hatası var onu anlamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
çözebildinizmi hocam bende de benzer bir sorun var

b450 tomahawks anakart
ryzen 5 3600 işlemci
1660ti msi gaming x ekran kartı
bios son sürümde pili çıkardım kabloyu değiştirdim
biosa reset attım
ilk başta 3 sn gpu ışığı yanıyor sonra vga ışığı yanıyor 30sn sonra bilgiyasayar bir daha kapanıyor sonra otomatik açılıyor bu zamana kadar ekrana görüntü gelmiyor
toplam 1:30 dk bekledikten sonra hiç bir şey yok gibi açılıyor bilgisayar
oyunlarda testlerde vs hiç bir sorun yok
sorun nerede olabilir ?

çözebildinizmi hocam bende de benzer bir sorun var

b450 tomahawks anakart
ryzen 5 3600 işlemci
1660ti msi gaming x ekran kartı
bios son sürümde pili çıkardım kabloyu değiştirdim
biosa reset attım
ilk başta 3 sn gpu ışığı yanıyor sonra vga ışığı yanıyor 30sn sonra bilgiyasayar bir daha kapanıyor sonra otomatik açılıyor bu zamana kadar ekrana görüntü gelmiyor
toplam 1:30 dk bekledikten sonra hiç bir şey yok gibi açılıyor bilgisayar
oyunlarda testlerde vs hiç bir sorun yok
sorun nerede olabilir ?
Hayır çözemedim :( Aynı şekilde kullanıyorum. Şuan elimde ssd olmadığı için umursamadım. Ama bildiğim kadarıyla BIOS'tan düzeltilebiliyormuş. Ama ben daha da bozarım korkusuyla hiç bulaşmak istemiyorum. Onun dışında mis gibi çalışıyor. Tam çözümü bulursam ilk denerim çalışırsa size de yazarım. Eğer siz bulursanız lütfen bana da söyler misiniz :D

Hayır çözemedim :( Aynı şekilde kullanıyorum. Şuan elimde ssd olmadığı için umursamadım. Ama bildiğim kadarıyla BIOS'tan düzeltilebiliyormuş. Ama ben daha da bozarım korkusuyla hiç bulaşmak istemiyorum. Onun dışında mis gibi çalışıyor. Tam çözümü bulursam ilk denerim çalışırsa size de yazarım. Eğer siz bulursanız lütfen bana da söyler misiniz :D
Ben bilgisayarı sattım alan kişiye anlattım problemi kabul etti , format attım düzeldi dedi bana şimdi ilginç

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı