Anakartta Wi-Fi yok

Telefondan bağlayabilrsiniz bi süre öyle kullandım ben ama kesinlikle kablo kalitesi bekleme

Eğer alacaksan N11'den almanı önermem, arkadaşlarım aldı ama 3 ayda geldi N11'den almamanı öneririm.
Bunun N11 ile ilgisi nedir? Ürünü N11 değil aldığınız satıcı gönderiyor. 3 ay nasıl gelmedi? Ben aldığım zaman ortalama 3 gün içerisinde geliyor. Online oyunlar oynuyorsanız size tek önerim kablo ile bağlama yolu arayın.

Bunun N11 ile ilgisi nedir? Ürünü N11 değil aldığınız satıcı gönderiyor. 3 ay nasıl gelmedi? Ben aldığım zaman ortalama 3 gün içerisinde geliyor.
Aynen. N11 i yoktan yere suçluyorlar o kargo firması ya da satıcı ile alakalı.

PCIe Wi-Fi kartı veya USB Wi-Fi adaptörü alabilirsiniz. Anakartınızda Wi-Fi özelliği olmaması, Wi-Fi kullanamayacağınız anlamına gelmez.

Dahili Wi-Fi özelliği her anakartta yok, olsa bile pahalıya patlar.

Asus n14 kullanıyorum 2 duvarın arkasından 8 metreden hep full çekiyor. Ping sorunu falan da yaşamadım öneririm. 2.5 yıldır performansında bir azalma da olmadı.

Bu nasıl kullanılıyor anlatabilir misiniz? Kablonun bir ucu bilgisayara bir ucu alete takılıyor anladığım kadarıyla.

Bu nasıl kullanılıyor anlatabilir misiniz? Kablonun bir ucu bilgisayara bir ucu alete takılıyor anladığım kadarıyla.
Evet. Kablonun bir ucunu alete diğer ucunu da bilgisayarın USB girişine takıyoruz. Taktıktan sonra cihazın modelini internette aratarak TP-LİNK in sitesinden sürücüsünü yüklüyoruz. Sonra Wİ-Fİ kısmından ağı seçip ve şifreyi girip bağlanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…