Anakartta Wi-Fi yok

Eğer alacaksan N11'den almanı önermem, arkadaşlarım aldı ama 3 ayda geldi N11'den :( almamanı öneririm.
Bunun N11 ile ilgisi nedir? Ürünü N11 değil aldığınız satıcı gönderiyor. 3 ay nasıl gelmedi? Ben aldığım zaman ortalama 3 gün içerisinde geliyor. Online oyunlar oynuyorsanız size tek önerim kablo ile bağlama yolu arayın.

Asus n14 kullanıyorum 2 duvarın arkasından 8 metreden hep full çekiyor. Ping sorunu falan da yaşamadım öneririm. 2.5 yıldır performansında bir azalma da olmadı.

TP-LINK TL-WN8200ND 300 Mbps N Kablosuz 2x5dBi Fiyatı

Benim de masaüstü sistemimde wifi yok ve kablo çekme durumum da mümkün değil. Şimdilik bunu kullanıyorum. Kablolu bağlantıma göre 3-4ms gecikme değeri değişiyor, onun dışında bir sorunu yok. Online bir oyunda denemedim ama kutu içeriğindeki kağıtta oyunlar için de iyi performans verdiği yazıyordu.

TP-LINK TL-WN8200ND 300 Mbps N Kablosuz 2x5dBi Fiyatı

Benim de masaüstü sistemimde Wi-Fi yok ve kablo çekme durumum da mümkün değil. Şimdilik bunu kullanıyorum. Kablolu bağlantıma göre 3-4MS gecikme değeri değişiyor, onun dışında bir sorunu yok. Online bir oyunda denemedim ama kutu içeriğindeki kağıtta oyunlar için de iyi performans verdiği yazıyordu.

Bu nasıl kullanılıyor anlatabilir misiniz? Kablonun bir ucu bilgisayara bir ucu alete takılıyor anladığım kadarıyla.

Bu nasıl kullanılıyor anlatabilir misiniz? Kablonun bir ucu bilgisayara bir ucu alete takılıyor anladığım kadarıyla.
Evet. Kablonun bir ucunu alete diğer ucunu da bilgisayarın USB girişine takıyoruz. Taktıktan sonra cihazın modelini internette aratarak TP-LİNK in sitesinden sürücüsünü yüklüyoruz. Sonra Wİ-Fİ kısmından ağı seçip ve şifreyi girip bağlanıyoruz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı