Anakarttaki Buzzer'ı Nasıl Kapatılır?

Arkadaşlar sistemden ara sıra bir kısa bip sesi geliyor aynı ses bilgisayarı her kapattığımda yine geliyor. Yani bilgisayarı kapat tuşuna basıyorum o ses bir kere geliyor ve kapanıyor. Ama ses belli aralıklarla sistem normal çalışırken de geliyor. Asus ekran kartı algılandı veya klavye algılanmadı hatası dedi ama klavyeyi değiştirdim yine aynı. Sorum şu bu buzzeri nasıl kapatabilirim veya sökebilirim. Anakartta buzzer tarzı bir şey görmedim daha doğrusu çok anlamam. Birde siz bakıp yardımcı olur musunuz?
Model: Asus Prime B450M-K.
23120a69-709a-4a45-8433-3e9714293f1f.jpg
22919310-f7d7-4f04-a3af-55e9061ac397.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Pinleri net göremediğim için emin olamıyorum ama speaker çıkışına bağlamış olabilir misiniz? Bazı kasalarda ön kapak taraflarında oluyor. Kabloları toplu halde durduğu için anakart pinlerine onu da takmış olabilirsiniz.
Sistemi ben Vatan bilgisayardan toplattım dostum o yüzden ne nereye bağlanmış bilmiyorum.Kasanın içine baktım bugün buzzer tarzı bir şey de göremedim ama bu ses nereden geliyor anlamış değilim. Kapanırken gelmesi pek rahatsız etmiyor ama yaklaşık yarım saat arayla bilgisayar çalışırken gelmesi çok rahatsız edici.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı