PC nasıl kapatılır?

Adam ciddi ciddi şu konuyu açıyor ve moderatörler onaylıyor. Biz de konuyu yanlış seçsek bile hemen ceza/uyarı geliyor moderatörler işini yapamıyor şu forumda.
Bu konuda nasıl bir sıkıntı var? Herkesin her şeyi %100 bilmesini mi bekliyorsunuz?

Fikir sormayı mı yasaklayalım? "Bir şeyi şöyle yapıyorum. Doğru mudur?" diye sorulan bütün soruları yasaklayalım mı?

Eklemeyi unutmuşum. Kusura bakmayın. Hafta içleri açmıyorum PC'yi, boş yere elektrik giderse 5 gün boyunca sıkıntı olur mu diye söyledim, daha doğrusu anlattığım gibi yapsam sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuda nasıl bir sıkıntı var? Herkesin her şeyi %100 bilmesini mi bekliyorsunuz?

Fikir sormayı mı yasaklayalım? "Bir şeyi şöyle yapıyorum. Doğru mudur?" diye sorulan bütün soruları yasaklayalım mı?

Aynı soru daha önce sorulmuş ve cevabı da kesin bir soru. konu açarken boşuna mı benzer konular görünüyor orada. Böyle boş ve tekrarlayan ve çözümü bariz belli olan sorular diğer konularına girmeli masaüstü bilgisayar başlığı altına değil.

Bende açayım ozman hemen bir konu, başlığıda şöyle olsun "Bilgisayarımı kapattıktan sonra monitor kapanmalı mı ?" diye bir soru sorsam fikir almak mı oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı soru daha önce sorulmuş ve cevabı da kesin bir soru. konu açarken boşuna mı benzer konular görünüyor orada. Böyle boş ve tekrarlayan ve çözümü bariz belli olan sorular diğer konularına girmeli masaüstü bilgisayar başlığı altına değil.

Bende açayım ozman hemen bir konu, başlığıda şöyle olsun "Bilgisayarımı kapattıktan sonra monitor kapanmalı mı ?" diye bir soru sorsam fikir almak mı oluyor?
Evet. O da fikir almak oluyor ve öyle bir konu açmaya çalışmış olsaydınız onay verilip yayına alınacağını görürdünüz. Peşin hükümlü olmanın bir faydası yok. Sizin için çok basit bir soru gibi gözüken bir şey başkası için baş belası bir soru olabilir. Ki gördüğünüz üzere bir üst mesajda konu sahibi açıklamış soru sorma sebebini.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı