Bu giriş ne işe yarıyor? Asıl merak ettiğim, benim eski bir monitörüm var ikinci bir monitör olarak onu bu girişe taksam çalışır mı? Cidden hiçbir bilgim yok denemedim bile.
İşlemciniz nedir? İşlemcinizde dahili grafik birimi varsa yukarıdaki HDMI veya daire ile işaretlediğiniz VGA girişiyle görüntü alabilirsiniz.
İnanın hiç bilmiyorum bakarım onaVGA girişi. Anakartında dahili grafik birimi var ise çalışır.
AMD Ryzen 5 7500F kullanıyorum.İşlemciniz nedir? İşlemcinizde dahili grafik birimi varsa yukarıdaki HDMI veya daire ile işaretlediğiniz VGA girişiyle görüntü alabilirsiniz.
İşlemcinizde dahili grafik birimi bulunmuyor, dolayısıyla anakarttaki HDMI ve VGA girişlerinden görüntü alamazsınız.AMD Ryzen 5 7500F kullanıyorum.
O zaman eski monitörümü bu kasa ile hiçbir şekilde kullanamayacağım değil miİşlemcinizde dahili grafik birimi bulunmuyor, dolayısıyla anakarttaki HDMI ve VGA girişlerinden görüntü alamazsınız.
Ekran kartınızdaki girişlerden biri ile kullanabilirsiniz.O zaman eski monitörümü bu kasa ile hiçbir şekilde kullanamayacağım değil mi
Konu monitör veya kasayla ilgili değil işlemciyle ilgilidir. İşlemcinde dahili grafik birimi olsaydı onunla görüntü alabilirdin. Bu yüzden harici ekran kartıyla sadece görüntü alabilirsiniz.O zaman eski monitörümü bu kasa ile hiçbir şekilde kullanamayacağım değil mi
Hayır yani aslında o monitörümdeki giriş bu giriş ile aynı yani HDMI girişi bulunmuyor o monitörümdeEkran kartınızdaki girişlerden biri ile kullanabilirsiniz.
Anladım teşekkürlerKonu monitör veya kasayla ilgili değil işlemciyle ilgilidir. İşlemcinde dahili grafik birimi olsaydı onunla görüntü alabilirdin. Bu yüzden harici ekran kartıyla sadece görüntü alabilirsiniz.
Ekran kartınızda ekstradan bir tane daha HDMI girişi varsa HDMI to VGA kablosuyla da görüntü alabilirsiniz.Hayır yani aslında o monitörümdeki giriş bu giriş ile aynı yani HDMI girişi bulunmuyor o monitörümde
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.