ekstra bir şekilde öyle dönüştürücü almam gerekiyor yani anladığım kadarıylaEkran kartınızda ekstradan bir tane daha HDMI girişi varsa HDMI to VGA kablosuyla da görüntü alabilirsiniz.
ekstra bir şekilde öyle dönüştürücü almam gerekiyor yani anladığım kadarıylaEkran kartınızda ekstradan bir tane daha HDMI girişi varsa HDMI to VGA kablosuyla da görüntü alabilirsiniz.
Evet.ekstra bir şekilde öyle dönüştürücü almam gerekiyor yani anladığım kadarıyla
Aslında ben bu anakartı kullanıyorum ve özelliklerine baktığımda bu şekilde çıkıyor yani anlamadım ama çok fazla soru sorduğumun farkındayım kusura bakmayın...
Aşağıya bakarsanız "Grafik özellikleri CPU türleri arasında değişiklik gösterebilir." yazdığını göreceksiniz, işlemcinizde dahili grafik birimi olsaydı bu girişlerden görüntü alabilirdiniz fakat işlemcinizde dahili grafik birimi olmadığı için alamazsınız, sadece ekran kartından görüntü alabilirsiniz.Aslında ben bu anakartı kullanıyorum ve özelliklerine baktığımda bu şekilde çıkıyor yani anlamadım ama çok fazla soru sorduğumun farkındayım kusura bakmayın...
Grafikler kısmında VGA girişi yazıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.