Anakarttan altın çıkartmak güvenli midir?

Balendindeus

Hectopat
Daha fazla  
Şimdi durum şöyle: Orkun Işıtmak'ın altın dersleri adlı bir kanalla çektiği videoyu arkadaşım izlemiş ve bana bundan bahsetti. Adamın kendi YT kanalına da girip tüm videolarını izlemiş. Bana dedi ki öğrenciyiz, para lazım, gel bu işi yapalım. Bayağı da ısrar etti tek yapamam sen de yardım et falan ben de izleyince biraz mantıklı geldi. Adama 2000 TL bayılıp hem gerekli elektronik ürünleri hem de kullanılacak kimyasalları satın aldık. Şu an ürünlerin yarısı elimde ama internetten araştırdıkça en iyi ihtimalle kör kalırsınız, clickbait falan diyorlar ve ben de açıkçası paradan ziyade sağlığım için endişelendim. Sizce bu işlerin doğruluk payı nedir ve bu konuda ne düşünüyorsunuz? Tavsiyelerinizi dinliyorum. Eğer cidden sıkıntılı bir iş olduğuna kanaat getirirsem ürünleri adama iade edip paramı geri almaya çalışacağım. Paramı geri alamasam bile en azından tehlikeli bir işten vazgeçmiş olurum. Fikir belirteceklere şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi durum şöyle: Orkun ışıtmak'ın altın dersleri adlı bir kanalla çektiği videoyu arkadaşım izlemiş ve bana bundan bahsetti. Adamın kendi YT kanalına da girip tüm videolarını izlemiş. Bana dedi ki öğrenciyiz, para lazım, gel bu işi yapalım. Bayağı da ısrar etti tek yapamam sen de yardım et falan ben de izleyince biraz mantıklı geldi. Adama 2000 TL bayılıp hem gerekli elektronik ürünleri hem de kullanılacak kimyasalları satın aldık. Şu an ürünlerin yarısı elimde ama internetten araştırdıkça en iyi ihtimalle kör kalırsınız, clickbait falan diyorlar ve ben de açıkçası paradan ziyade sağlığım için endişelendim. Sizce bu işlerin doğruluk payı nedir ve bu konuda ne düşünüyorsunuz? Tavsiyelerinizi dinliyorum. Eğer cidden sıkıntılı bir iş olduğuna kanaat getirirsem ürünleri adama iade edip paramı geri almaya çalışacağım. Paramı geri alamasam bile en azından tehlikeli bir işten vazgeçmiş olurum. Fikir belirteceklere şimdiden teşekkürler.

Metalden altın çıkartma gerçek, ama olan sana olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı