Bahsettiğim şeyde aynen buydu . Zarar verip vermediğiniz hakkında düşünebiliceğiniz tek şey + kutbuna -, - ye + veya + yı toprağa vs. verdiğinizde ne olabiliceğini düşünün zaten birşeyler çıkartabilirsiniz.
Bahsettiğim şeyde aynen buydu . Zarar verip vermediğiniz hakkında düşünebiliceğiniz tek şey + kutbuna -, - ye + veya + yı toprağa vs. verdiğinizde ne olabiliceğini düşünün zaten birşeyler çıkartabilirsiniz.
Hayır hayır, direk çöpe atmayın niye öyle bir şey yapıyorsunuz? Kullanmaya devam edin derim. Patlak verdiği anda çözüm bulma arayışına girin. Ama eskidi bu artık yenisini almak şart diyorsanız karışamam. Mesela şu an kullandığım laptopun içini açarken bir vidası yalama onu sökmeye çalışırken anakartın üzerindeki bir parçasının yarısını uçurdum. Hala yaşıyor kendileri fakat güney köprüsüne giden bir parçaydı büyük ihtimal ki arada bir HDD kafayı yiyor.
Hayır hayır hayır direk çöpe atmayın niye öyle birşey yapıyorsunuz. Kullanmaya devam edin derim patlak verdiği anda çözüm bulma arayışına girin. Ama eskidi bu artık yenisini almak şart diyorsanız karışamam.. Mesela şu an kullandığım laptopun içini açarken bir vidası yalama onu sökmeye çalışırken anakartın üzerindeki bir parçasının yarısını uçurdum. Hala yaşıyor kendileri fakat güney köprüsüne giden bir parçaydı büyük ihtimal ki arada bir hdd kafayı yiyor..
İlla ki bir yerden patlak verir anlarsınız zaten. Hiçbir sıkıntı olmazsa devam ediyorsa her şey normalse o zaman hiçbir zarar vermediğinizi anlarsınız.
Vov çok pardon konular arasında atlayınca sizin konu başlığını görmedim. Yukarıda @SypeR in dediği gibi sıfırdan düzgünce montaj yapın. %100 eminseniz artık her şeyden, gene geliyorsa bu uyarı anakart sizlere ömür...