Anakarttan bir kısa 1 uzun bip sesi geliyor

O kabloyu ters takmak imkansız. Zira üstündeki soketlerin şekli ona uygun biçimdedir.

Örnek:
197691-StarTech-com-8in-ATX12V-4-Pin-P4-CPU-Power-Extension-Cable-M-F-03.jpg

Son düzenleme:
Vallaha ne hikmetse 2 şekilde de denedim takılıyor. Ilk seferinde yanlış takmış olabilirim. Zarar vermiş midir ? :)
Bahsettiğim şeyde aynen buydu :D. Zarar verip vermediğiniz hakkında düşünebiliceğiniz tek şey + kutbuna -, - ye + veya + yı toprağa vs. verdiğinizde ne olabiliceğini düşünün zaten birşeyler çıkartabilirsiniz.

Bahsettiğim şeyde aynen buydu :D. Zarar verip vermediğiniz hakkında düşünebiliceğiniz tek şey + kutbuna -, - ye + veya + yı toprağa vs. verdiğinizde ne olabiliceğini düşünün zaten birşeyler çıkartabilirsiniz.
Aman niye tamirle uğraşayım ki o zaman. :) Zaten LGA 775 soket eski bir anakart. Yenisini alıp sorunu çözerim. :) Konuyu kapatabilirsiniz.

Aman niye tamirle uğraşayım ki o zaman. :) Zaten LGA 775 soket eski bir anakart. Yenisini alıp sorunu çözerim. :) Konuyu kapatabilirsiniz.
Hayır hayır, direk çöpe atmayın niye öyle bir şey yapıyorsunuz? Kullanmaya devam edin derim. Patlak verdiği anda çözüm bulma arayışına girin. Ama eskidi bu artık yenisini almak şart diyorsanız karışamam. Mesela şu an kullandığım laptopun içini açarken bir vidası yalama onu sökmeye çalışırken anakartın üzerindeki bir parçasının yarısını uçurdum. Hala yaşıyor kendileri fakat güney köprüsüne giden bir parçaydı büyük ihtimal ki arada bir HDD kafayı yiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır hayır hayır direk çöpe atmayın niye öyle birşey yapıyorsunuz. Kullanmaya devam edin derim patlak verdiği anda çözüm bulma arayışına girin. Ama eskidi bu artık yenisini almak şart diyorsanız karışamam.. Mesela şu an kullandığım laptopun içini açarken bir vidası yalama onu sökmeye çalışırken anakartın üzerindeki bir parçasının yarısını uçurdum. Hala yaşıyor kendileri fakat güney köprüsüne giden bir parçaydı büyük ihtimal ki arada bir hdd kafayı yiyor..
:) İyi de arızanın nerede olduğunu nereden bileceğim ki? :)

Araştırmalarıma göre sorun anakartta ama nerede ve nasil bilmiyorum. :)
Vov çok pardon konular arasında atlayınca sizin konu başlığını görmedim. Yukarıda @SypeR in dediği gibi sıfırdan düzgünce montaj yapın. %100 eminseniz artık her şeyden, gene geliyorsa bu uyarı anakart sizlere ömür...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı