Sistemimi kendim topladım Power LED'leri ters takmışım Power tuşuna 2. basışımda attığım fotoğraftaki yerlerde kıvılcım çıktı. CPU soğutucunun silikon LED'leri yarım saniye yanıp sönüyor. Power LED'lerin yerini düzelttim bir şey değişmedi.
Öncelikle geçmiş olsun, ters taksanız da bir şey olmaması lazım aslında anakart arızalı üretim olabilir normalde bu kadar hassas olması imkansız çünkü kendini korumaya alırdı en kötü ihtimal. Siz tornavida vs. ile o bölgede bir yere dokunup kısa devre yaptırmadıysanız eğer garantiye yollarsanız yenisini gönderirler muhtemelen veya en kötü iade olur.
Öncelikle geçmiş olsun, ters taksanız da bir şey olmaması lazım aslında anakart arızalı üretim olabilir normalde bu kadar hassas olması imkansız çünkü kendini korumaya alırdı en kötü ihtimal. Siz tornavida vs. ile o bölgede bir yere dokunup kısa devre yaptırmadıysanız eğer garantiye yollarsanız yenisini gönderirler muhtemelen veya en kötü iade olur.
Teknik destek bölümünde etik olmayan tavsiyeler veriyorsunuz. Çok enteresan. Servis ile görüş, durumu doğru bir şekilde (yenisini göndersinler diye yalan katmadan) izah et. MSI teknik servisine benim de işim düşmüştü ve yardımcı olmuşlardı.