Analog kameralar ortalama kaç TL?

angela

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Analog kamera almak istiyorum ama fiyat algım bozuldu. Bazıları 1000TL bazıları 5000TL. İlk defa analog alacağım 2 kamera fiyatına 1 kamera almak istemiyorum. Marka takıntım yok Chinon uygunmuş diye baktım 3500 TL'ye buldum. Sizce bu fiyat 2. el bir analog için fazla mı? Piyasa ne kadar şu an? Ne kadar bütçe ayırmalıyım?
Baktığım Chinon kameranın özellikleri şöyle:
Chınon 35ee vizör kamera, 38mm 1:2,7 lensli - tam çalışma düzeni 35mm (3500TL)

1742319780358.png

Yanında bir de Toshiba ışık, mini tripod ve çantaları ile.

Daha önce hiç analog kamera kullandınız mı? Sahip olmaktan bahsediyorum. Tüm süreciyle konuyu tecrübe etmek.

Film banyo edebilen pek yer kalmadı. Filmler de çok pahalı ve tazesini bulmak zor. Ben Analog kullanmayı her ne kadar sevsem de 10 sene önce karanlık odam elimden alındıktan sonra bırakmak zorunda kaldım bu hobiyi.
Eğer yolunuz düşebiliyorsa Hayyam'a gidin ve orada test ederek alın. İnternetten alacağınız kamerada, hele ki acemiyseniz, olası arızaları anlamanız çok zor. Kaliteli analoglar 15-20 bin liradan başlar bu arada.

Daha önce hiç analog kamera kullandınız mı? Sahip olmaktan bahsediyorum. Tüm süreciyle konuyu tecrübe etmek.

Film banyo edebilen pek yer kalmadı. Filmler de çok pahalı ve tazesini bulmak zor. Ben Analog kullanmayı her ne kadar sevsem de 10 sene önce karanlık odam elimden alındıktan sonra bırakmak zorunda kaldım bu hobiyi.
Eğer yolunuz düşebiliyorsa Hayyam'a gidin ve orada test ederek alın. İnternetten alacağınız kamerada, hele ki acemiyseniz, olası arızaları anlamanız çok zor. Kaliteli analoglar 15-20 bin liradan başlar bu arada.
vazgeçildi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı