Analog Sistemi Optiğe Çevirme

Bataron

Picopat
Elimde Creative İnspire 5200 5.1 ses sistemi var. Buna Creative X-fi Titanium Fatal1ty Pro ses kartı aldım. Bu kartın optik girişi de var. İstiyorum ki onu kullanayım ama hoparlörler desteklemiyor çünkü analog. İnternette araştırdım çevirebilme durumu var ama çok fazla bilgi kirliliği var. Acaba yardımcı olabilir misiniz? Decoder mi lazım çevirici mi lazım? Bilmiyorum.

Elimde Creative inspire 5200 5.1 ses sistemi var. Buna Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro ses kartı aldım. Bu kartın optik girişi de var. İstiyorum ki onu kullanayım ama hoparlörler desteklemiyor çünkü analog. İnternette araştırdım çevirebilme durumu var ama çok fazla bilgi kirliliği var. Acaba yardımcı olabilir misiniz? Decoder mi lazım çevirici mi lazım? Bilmiyorum.

Aslında ses kartının kendi içinde çeviricileri olması lazım. Sen MP3'ten ses açtığında da o ses dijital ses ama analog sese dönüşüp hoparlörden çıkıyor. Bahsettiğin optik muhabbetini ilk defa duydum. Çevirici ile olacak bir şey gibi durmuyor ama. Sanırım hoparlörünüz o özellikte olması lazım. Araştırıp geri yazacağım ama.

Hocam sizin konuyu çözelim. Piyasada dönüştürücüler var. Fakat sizin için uygun değil. Böyle tip olanlar var. Stereo olanlar.
n11.com'dan dijital optik to analog çevirici - optik kablo - rca kablo seçtim! Alışverişin uğurlu adresi'nde fiyatlar harika!
.
Bir de böyle 5.1 olanlar var.
.
Sizin ses sisteminizde 3 adet jak var. Bir de bunları çevirmek lazım. Bence uğraşmayın. Direkt böyle kullanın. Daha kaliteli ses alırsınız. İleri de bir optik ses sistemi alıp kullanabilirsiniz. Bence uğraşmayın.

Hocam sizin konuyu çözelim. Piyasada dönüştürücüler var. Fakat sizin için uygun değil. Böyle tip olanlar var. Stereo olanlar.
n11.com'dan dijital optik to analog çevirici - optik kablo - rca kablo seçtim! Alışverişin uğurlu adresi'nde fiyatlar harika!
.
Bir de böyle 5.1 olanlar var.
.
Sizin ses sisteminizde 3 adet jak var. Bir de bunları çevirmek lazım. Bence uğraşmayın. Direkt böyle kullanın. Daha kaliteli ses alırsınız. İleri de bir optik ses sistemi alıp kullanabilirsiniz. Bence uğraşmayın.
Çok teşekkürler. Haklısınız maddi olarak değecek bir şeye benzemiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı