Hehaje Hectopat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 233 Çözümler 3 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #1 Manjaro kullanıyorum. Snapten anbox kurdum ama internete bağlanamıyorum. İnternetten baktıklarımı denedim ya ben anlamadım tam ya da olmuyor onlar.(GNOME masaüstü ortamım)
Manjaro kullanıyorum. Snapten anbox kurdum ama internete bağlanamıyorum. İnternetten baktıklarımı denedim ya ben anlamadım tam ya da olmuyor onlar.(GNOME masaüstü ortamım)
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.932 Makaleler 6 Çözümler 274 9 Ekim 2021 #2 Aşağıdaki komutu çalıştırmayı dene bakalım. Kod:Panoya kopyala sudo /usr/bin/anbox-bridge start
Hehaje Hectopat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 233 Çözümler 3 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #3 OzgunP dedi: Aşağıdaki komutu çalıştırmayı dene bakalım. Kod:Panoya kopyala sudo /usr/bin/anbox-bridge start Genişletmek için tıkla... bin klasörümde öyle dosya yok. anbox bridge arattığımdada başka yerlerde var.
OzgunP dedi: Aşağıdaki komutu çalıştırmayı dene bakalım. Kod:Panoya kopyala sudo /usr/bin/anbox-bridge start Genişletmek için tıkla... bin klasörümde öyle dosya yok. anbox bridge arattığımdada başka yerlerde var.
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.932 Makaleler 6 Çözümler 274 10 Ekim 2021 #4 Şurayı inceleyip, orada bahsedilen önerileri deneyebilirsin. Anbox - ArchWiki