And Phenom X4 955 ve 1050 Ti OC ısınıp kapanma sorunu sorunu

PrPredatorr

Kilopat
Katılım
5 Ağustos 2018
Mesajlar
583
Makaleler
1
Çözümler
2
Yer
Konya
Bu sistemi yaklaşık 3 yıl önce toplamıştım ama çok ısınıp Power Supply'ı yapmıştı sonra bende eski işlemcimi taktım fanımda iyiydi.
Rampage Frosty-r almıştım 30 40 derecelerde dolanıyordu. Fortnite oynayayım dedim sonra girdiğimde ilk gördüğüm şey ekran kartı kullanımının %30 %20 olmasıydı. Sonra kafayı yedim ve eski işlemciyi yine taktım. MSI Afterburner yükledim 500W Power Supply aldım. Oyunu açtım bir paktım ki hiç darboğaz yok çok sevindim sonra işlemci bir anda 98 derceye çıktı ve sistem kendini kapattı. Bu sorunu nasıl çözebilirim önerisi olan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı