AndaGrup satıcısından Switch 2 alınır mı?

Yer
İzmir
Olur da istediğim satıcı pahalıya satar ya da ürün getirmezse yedekte bu satıcıyı düşündüm. Satıcı Hepsiburada üzerinde ve daha 1 ay önce girmiş. Aşağı yukarı 10 ürün satıyor 2-3 tanesi hariç hepsi Switch. Sorun olursa bu tarz ürünlerde HB destek çıkıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şikayetvar üzerinde şikayet göremedim. Normalde her markanın 1-2'de olsa şikayeti olur. Muhtemelen pek satış yapan firma değil.

Şikayetvar üzerinde şikayet göremedim. Normalde her markanın 1-2'de olsa şikayeti olur. Muhtemelen pek satış yapan firma değil.
Hepsiburada gibi bir yere daha yeni girdiklerine göre ben de öyle düşünüyorum. Beklediğim asıl satıcı City Avm diye bir satıcı 7 senedir Hb üzerinde varlar ama onlar ürün tedarik edememiş daha o yüzden bekliyorum mecbur. Ama olur da fiyatlar uçarsa falan diye bu satıcıyı bekletiyorum belki bundan alırım. İthalatçı olup satan fazla insan yok ürün daha yeni diye.

@Grim Reaper, doğrudur da Hepsiburada, burada aracı konumda. Dolandırılırsanız para iadesi yapacaklarını sanmıyorum. En fazla yasal süreç başlatmanızda yardımcı olurlar bence.

@Grim Reaper, doğrudur da Hepsiburada, burada aracı konumda. Dolandırılırsanız para iadesi yapacaklarını sanmıyorum. En fazla yasal süreç başlatmanızda yardımcı olurlar bence.
Dolandırma olmaz bence de üründe sorun olur birşey olur satıcı toz olursa bir dayanak olması iyi. Amazon bu konularda baya yardımcı oluyordu mesela müşteri memnuniyeti açısından. Diğer satıcı kısa sürede getirirse çok daha rahat olacak o adamlar bayadır satış yapıyor belli ki.

@Grim Reaper, bir ara Amazon'da pazar satıcısı tarafından dolandırıldım. Amazon desteğe yazdım. Amazon pazar satıcısı, ikinci el kitabı bana sıfır gibi sattı ve sıfır fiyatını aldı. Üstüne ürüne kargo ücretini de ekledi ancak Prime üyesiyim, kargo ücreti ödememem gerekiyordu. Durumu Amazon'a belirttim. Hemen ürünün iade sürecini başlattı ve yaşadığım sorundan ötürü müşteri memnuniyeti açısından, 200 TL'lik hediye çeki vermişti. Amazon bu konuda harika da Hepsiburada'yı bilemiyorum.

@Grim Reaper, bir ara Amazon'da pazar satıcısı tarafından dolandırıldım. Amazon desteğe yazdım. Amazon pazar satıcısı, ikinci el kitabı bana sıfır gibi sattı ve sıfır fiyatını aldı. Üstüne ürüne kargo ücretini de ekledi ancak Prime üyesiyim, kargo ücreti ödememem gerekiyordu. Durumu Amazon'a belirttim. Hemen ürünün iade sürecini başlattı ve yaşadığım sorundan ötürü müşteri memnuniyeti açısından, 200 TL'lik hediye çeki vermişti. Amazon bu konuda harika da Hepsiburada'yı bilemiyorum.
Amazon o işte baya iyi ya keşke orada satıcı olsa da oradan alabilsem. Ürün sahte falan çıkarsa diye inceleme bile yapıyorlar. Anlaşılan zar atacağım tutarsa tutar gibi duruyor. 2 3 güne stok gelir umarım fiyatlar durmuyor.

@Grim Reaper, bir gelişme olursa konuya geri dönüş sağlarsınız. Ben de merak ettim şimdi.
Bakacağız stoğa fiyata göre karar vereceğim Nintendo üzerindeki oyunlar zaten pahalı cihazın fiyatı arttıkça alacağım oyun sayısı düşüyor. İstediğim satıcı erken getirirse kesin ondan alacağım. Bu cihaz için para biriktirmiştim zaten fiyatlar yüzünden kaç kez fikir değiştirdim sonra buna döndüm birini alayım artık ne bereketli paraymış harcayamadık.

@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE İstediğim satıcı ürünü getirmiş ama yine de emin olmak için soruyu şöyle değiştiriyorum City Avm satıcısından alınır mı? Genelde olumlu yorumları 7 senedir de Hb üzerinde satış yapıyorlarmış daha güvenilirini bulamadım Hb üzerinde.

Son düzenleme:
@Grim Reaper, 7 senedir HB üzerinde aktif satış yapıyorlarsa sorun yaşayacağınızı sanmam. En kötü cayma hakkınızı kullanırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı