Nintendo Switch 2 alınır mı?

Hocam PS5 almak istemememin sebebi zaten exclusive olan oyunlarin neredeyse hepsini oynadim, TLOU part 1-2 God of War 2018-Ragnarok butun Spider-Man oyunlari, inFamous: Second Son vb. . Alsam oynayacak oyun yok. Switch 2 de en azindan hiç oynamadigim cok fazla oyun var hatta The Duskbloods sadece switch e ozel cikacak bir souls oyunu onu da cok oynamak istiyorum.
Duskbloods multi odaklı olacak diye biliyorum. Hem genel kanının aksine PS5 sadece özel oyunlar için değil direkt bir oyun oynama aracı bilgisayarda ne varsa yüzde 90 konsolda da var. Switch özel oyunları oynayıp tükettikten sonra PS ile aynı durum ortaya çıkacak bu sefer elinizde PS5 Pro gibi güçlü bir cihaz yerine PS4 gücündeki Switch ile kalacaksınız. Ben şahsen önermiyorum ama para sizin çok istiyorsanız elbette Switch alın.

Duskbloods multi odaklı olacak diye biliyorum. Hem genel kanının aksine PS5 sadece özel oyunlar için değil direkt bir oyun oynama aracı bilgisayarda ne varsa yüzde 90 konsolda da var. Switch özel oyunları oynayıp tükettikten sonra PS ile aynı durum ortaya çıkacak bu sefer elinizde PS5 Pro gibi güçlü bir cihaz yerine PS4 gücündeki switch ile kalacaksınız. Ben şahsen önermiyorum ama para sizin çok istiyorsanız elbette switch alın.

Hocama katılıyorum PS sadece özel oyunlardan ibaret değil çok fazla oyun var içinde bence PS5 Pro alınmalı.

İlgi odağınız sadece Nintendo oyunları ise alınır. Ama multiplatform oyunlar da önemli ise Pc veya mini pc (Deck vs.) şart. Switch / Switch 2 tek başına değil diğer platformların yanında olmalı bana göre. PC + Switch, Ps + Switch, Xbox + Switch. Böylece neredeyse tüm kütüphaneye erişiminiz oluyor. Çünkü Nintendo kendi oyunlarını hiçbir şekilde başka platforma getirmeyen tek platform. Zelda, Mario, Pokemon seviyorsanız bunlar başka yerde yok.

Alınır bence bende almayi dusunuyorum Mario Kart world izlediğim en eğlenceli oyunlardan biri ki normalde oyun videolari izlemek asla sarmaz beni donkey kong bananzada ilgimi çekti eğer oyunlar ilgini cekiyorsa al geç bence.

Herkese selam, önümüzdeki 2-3 ay içinde Polonya'ya gideceğim ve uzun bir süre geri dönmeyeceğim. Elimde bir MacBook Pro var ancak oyun oynamak için uygun bir cihaz değil. GeForce NOW Polonya'da ne kadar iyidir bilmiyorum, bu yüzden size bir sorum var.

Ana oyun cihazım olarak Nintendo Switch 2 almayı düşünüyorum. Sarı sitede garantisiz, kapalı kutu cihazlar yaklaşık 28.000 TL civarında.

Halihazırda MacBook'um olduğu için ikinci bir laptop alamam; bu yüzden el konsoluna yöneldim. Baktığımda Steam Deck, Lenovo ve ASUS'un el konsolları da güzel görünüyor. Sizin öneriniz ne olurdu?

Switch 2 kesinlikle sizi uzun süreler idare edecektir çıkacak oyunlar grafik kalitesi switchten daha güzel tabii ki splatoon, Zelda, Mario Kart, Mario, Pokemon ve diğer cıkacak AAA oyunlar için alacaksan kesinlikle alınır benim görüşümce 26-28 arası bulduğun an kapılacak cihaz tabii daha çok farklı firmaların oyunlarını oynuyorsanız Steam Deck OLED almanız daha avantajlı olur bence ama Nintendo kendi oyunları için bile alınır.

Switch 2 kesinlikle sizi uzun süreler idare edecektir çıkacak oyunlar grafik kalitesi switchten daha güzel tabii ki splatoon, Zelda, Mario Kart, Mario, Pokemon ve diğer cıkacak AAA oyunlar için alacaksan kesinlikle alınır benim görüşümce 26-28 arası bulduğun an kapılacak cihaz tabii daha çok farklı firmaların oyunlarını oynuyorsanız Steam Deck OLED almanız daha avantajlı olur bence ama Nintendo kendi oyunları için bile alınır.

Hocam switch dunyasina giris yapmak istiyorum. Mariokart oyunlari ve Super Mario Odyssey tarzi oyunlar cok cok tatli duruyor. Oynamak istedigim birçok Pokemon oyunu da var ancak asil almak isteme sebebim onumuzdeki yillarda bircok switch 2 exclusive oyun cikacak ve gercekten guzel oyunlar cikacagina inaniyorum.

Hocam switch dunyasina giris yapmak istiyorum. Mariokart oyunlari ve super Mario Odyssey tarzi oyunlar cok cok tatli duruyor. Oynamak istedigim birçok Pokemon oyunu da var ancak asil almak isteme sebebim onumuzdeki yillarda bircok switch 2 exclusive oyun cikacak ve gercekten guzel oyunlar cikacagina inaniyorum.

Hocam mesela ben tüm oyunları emulatorden oynadım fakat yaza girdik bir de üniversiteye gideceğim bakalım orası için tekrar oynamak için aldım öteki yıl switch 2 geçiş planlıyorum oyunları mükemmel zevkli kesinlikle öneririm.

Hocam switch dunyasina giris yapmak istiyorum. Mariokart oyunlari ve Super Mario Odyssey tarzi oyunlar cok cok tatli duruyor. Oynamak istedigim birçok Pokemon oyunu da var ancak asil almak isteme sebebim onumuzdeki yillarda bircok switch 2 exclusive oyun cikacak ve gercekten guzel oyunlar cikacagina inaniyorum.
Çıkar çıkmasına da bu cihaz ana oyun cihazı olarak alınmaz. Güçsüz ve 3.parti oyunlar muhtemelen daha pahalıdır. PC ya da PS varsa ancak ikincil olarak almak mantıklı kalıyor ya da aktif oyun oynamıyorsan olabilir günde 2 saat oynayan adam eksikliği hissetmez.

Çıkar çıkmasına da bu cihaz ana oyun cihazı olarak alınmaz. Güçsüz ve 3.parti oyunlar muhtemelen daha pahalıdır. PC ya da PS varsa ancak ikincil olarak almak mantıklı kalıyor ya da aktif oyun oynamıyorsan olabilir günde 2 saat oynayan adam eksikliği hissetmez.

Hocam zaten Polonya'ya gitme sebebim egitim icin gidiyorum 3 yil universite okuyacagim. Yani gunde 4-5 saat oyun oynamak gibi bir luksum zaten olmayacak. Ancak ana oyun cihazi olmaz demenize katilmiyorum, switch oyunlari sadece switch e ozel ve meraklisina gayet de ana cihaz olur.

Hocam mesela ben tüm oyunları emulatorden oynadım fakat yaza girdik bir de üniversiteye gideceğim bakalım orası için tekrar oynamak için aldım öteki yıl switch 2 geçiş planlıyorum oyunları mükemmel zevkli kesinlikle öneririm.

Hocam internetten cok emulator baktim ama Nintendo ninjalari hepsini kapattirmis galiba bulamadim 🤣.

Hocam zaten Polonya'ya gitme sebebim egitim icin gidiyorum 3 yil universite okuyacagim. Yani gunde 4-5 saat oyun oynamak gibi bir luksum zaten olmayacak. Ancak ana oyun cihazi olmaz demenize katilmiyorum, switch oyunlari sadece switch e ozel ve meraklisina gayet de ana cihaz olur.

Hocam internetten cok emulator baktim ama Nintendo ninjalari hepsini kapattirmis galiba bulamadim 🤣.
Sektörle ilgilenmeyip Switch koleksiyonu seven insanlar için ancak olabilir hocam 3000 oyun varsa Switch ile 500 tanesini oynayabiliyorsunuz. Yeni çıkan çoğu şeyi oynatması mümkün değil RE9 Silent Hill veya Gta 6 gibi. Zaten Switch 2 şuan yeni bir cihaz bekleyin oyun çıksın. PS veya PC çok daha geniş imkanlar sunar. Hem okul okurken de 4 5 saat oyun oynanabilir illaha oynamak istersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı