Andoid Mobil Uygulama Emulatorü (Android Studio) Önerisi

Steven Paul Jobs

Centipat
Yer
Onun Kalbi..
Daha fazla  
Merhaba. Benim sorum Android Studio uygulamasındaki Intel Haxm ile alakalı. AMD işlemci kullanıyorum ve Android uygulama tasarlamak için bir emulator e ihtiyacım var. Uygulama ile gelen Intel Haxm adındaki emulator u bilgisayarım desteklemediğinden kuramıyorum. Bana bu uygulama için kullanılacak sanal bir emulator söyleyebilir misiniz?
abc.png
abc.png

Dosya Ekleri

• abcd.png
    abcd.png
    63,9 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciniz , Virtualization Technology destekliyorsa bios üzerinden SVM Mod'u açın.

Yukarıdaki ayarı açtığınız halde yine olmazsa, ayrıca Windows özelliklerini aç/kapa bölümünden Windows Hiper Yönetici Platformu'nu işaretleyin.

Bu ayarlardan sonra stok emulatorü kullanabilirsiniz. Eğer yine de farklı bir emulatör düşünüyorsan Genymotion'ı Android Studio'ya entegre edebilirsin Ama yukarıdaki ayarları açmazsan(Özellikle Virtualization) bu emulatör de uyarı verecektir.

Son düzenleme:
Intel Haxm kurmanıza gerek yok. Anakart üzerinden sanallaştırmayı açınız.
Sanallaştırma açık olduğu halde bu hatayı alıyorum.
Bluestacks kullanıyorum ben.
Bende bluestacks indirdim fakat nasıl ikisini bağlayabilirim?
İşlemcinizin sanallaştırma özelliğini açın, Haxm'a gerek yok.
Bende sanallaştırma açık olduğu halde bu hatayı alıyorum.
İşlemciniz , Virtualization Technology destekliyorsa bios üzerinden SVM Mod'u açın.

Yukarıdaki ayarı açtığınız halde yine olmazsa, ayrıca Windows özelliklerini aç/kapa bölümünden Windows Hiper Yönetici Platformu'nu işaretleyin.

Bu ayarlardan sonra stok emulatorü kullanabilirsiniz. Eğer yine de farklı bir emulatör düşünüyorsan Genymotion'ı Android Studio'ya entegre edebilirsin Ama yukarıdaki ayarları açmazsan(Özellikle Virtualization) bu emulatör de uyarı verecektir.
Dediğiniz gibi hiper yönetici platformu kapalıydı ve açtım. Yeniden başlatıp tekrar denicem şimdi.

Intel islemciniz olmadığı için Haxm kuramayacaksınız ve bu hatayı almaya devam edeceksiniz. Sanallaştırmayı açmak emülatörü kullanmanız için bu hatanın giderilmesi için değil.
Yeni sürüm Android Emulatörler artık Microsoft Hyper-V teknolojisini destekliyor. Amd işlemciler Hyper-V teknolojisini kullanıyor. Intel işlemciler de kullanabilir ama onlar için HAXM varsayılan olarak geliyor.

Ben de Amd işlemci kullanıyorum ve yukarıdaki mesajda belirttiğim seçeneği açınca artık bu hatayı vermiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı