Enginmurat Centipat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 122 20 Ekim 2019 #1 Merhaba arkadaşlar sizi bir sorum olacaktır. : Andoid'de iPhone'daki gibi memoji uygulaması var mı?
sanliturk Hectopat Katılım 16 Mart 2017 Mesajlar 545 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ceh 20 Ekim 2019 #2 Enginmurat dedi: Merhaba arkadaşlar sizi bir sorum olacaktır. : Andoid'de iPhone'daki gibi memoji uygulaması var mı? Genişletmek için tıkla... Play Store'de benzer uygulamalar bulabilirsin. Artı 0 Eksi
Enginmurat dedi: Merhaba arkadaşlar sizi bir sorum olacaktır. : Andoid'de iPhone'daki gibi memoji uygulaması var mı? Genişletmek için tıkla... Play Store'de benzer uygulamalar bulabilirsin.
KS KS Enginmurat Centipat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 122 20 Ekim 2019 #3 sanliturk dedi: Play Store'de benzer uygulamalar bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok aynı program yok , hiç biri iPhone'daki gibi düzgün çalışmıyor? Artı 0 Eksi
sanliturk dedi: Play Store'de benzer uygulamalar bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok aynı program yok , hiç biri iPhone'daki gibi düzgün çalışmıyor?
sanliturk Hectopat Katılım 16 Mart 2017 Mesajlar 545 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ceh 20 Ekim 2019 #4 Enginmurat dedi: Yok aynı program yok , hiç biri iPhone'daki gibi düzgün çalışmıyor? Genişletmek için tıkla... Aynı programı arıyorsan aynı telefonu alacaksın. Bazı mesajlaşma uygulamalarının içinde oluyor. Ne kadar başarılı görmek için denemek lazım. Artı 0 Eksi
Enginmurat dedi: Yok aynı program yok , hiç biri iPhone'daki gibi düzgün çalışmıyor? Genişletmek için tıkla... Aynı programı arıyorsan aynı telefonu alacaksın. Bazı mesajlaşma uygulamalarının içinde oluyor. Ne kadar başarılı görmek için denemek lazım.
KS KS Enginmurat Centipat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 122 20 Ekim 2019 #5 sanliturk dedi: Aynı programı arıyorsan aynı telefonu alacaksın. Bazı mesajlaşma uygulamalarının içinde oluyor. Ne kadar başarılı görmek için denemek lazım. Genişletmek için tıkla... Böyle bir uygulama bilgisayar için mevcut mu acaba? Windows 7 için. Artı 0 Eksi
sanliturk dedi: Aynı programı arıyorsan aynı telefonu alacaksın. Bazı mesajlaşma uygulamalarının içinde oluyor. Ne kadar başarılı görmek için denemek lazım. Genişletmek için tıkla... Böyle bir uygulama bilgisayar için mevcut mu acaba? Windows 7 için.
sanliturk Hectopat Katılım 16 Mart 2017 Mesajlar 545 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ceh 20 Ekim 2019 #6 Enginmurat dedi: Böyle bir uygulama bilgisayar için mevcut mu acaba? Windows 7 için. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda bulabileceğini çok sanmıyorum. Kawaii diye bir mesajlaşma uygulaması yapabiliyormuş. Orada yapıp kaydedebilirsin. Artı 0 Eksi
Enginmurat dedi: Böyle bir uygulama bilgisayar için mevcut mu acaba? Windows 7 için. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda bulabileceğini çok sanmıyorum. Kawaii diye bir mesajlaşma uygulaması yapabiliyormuş. Orada yapıp kaydedebilirsin.
KS KS Enginmurat Centipat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 122 20 Ekim 2019 #7 sanliturk dedi: Bilgisayarda bulabileceğini çok sanmıyorum. Kawaii diye bir mesajlaşma uygulaması yapabiliyormuş. Orada yapıp kaydedebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorum daha var ben.Bu uygulamayı tapatalk'tan kullanıyom ama cevap yazamıyorum,siteden yazmak zorundayım. Kime geri bildirim yapabilirim? Artı 0 Eksi
sanliturk dedi: Bilgisayarda bulabileceğini çok sanmıyorum. Kawaii diye bir mesajlaşma uygulaması yapabiliyormuş. Orada yapıp kaydedebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorum daha var ben.Bu uygulamayı tapatalk'tan kullanıyom ama cevap yazamıyorum,siteden yazmak zorundayım. Kime geri bildirim yapabilirim?
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 20 Ekim 2019 #8 Zannediyorum Sosyal Tapatalk desteğini çekti, tarayıcı kullanınız. Artı 0 Eksi
Gardrop Fuat Megapat Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 850 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2019 #9 Samsung'da AR emoji, Xiaomi'de mimoji gibi alternatifleri var. Fakat ne kadar iyiler bilmiyorum. Artı 0 Eksi