Enginmurat
Centipat
Merhaba arkadaşlar sizi bir sorum olacaktır. :
Andoid'de iPhone'daki gibi memoji uygulaması var mı?
Play Store'de benzer uygulamalar bulabilirsin.Merhaba arkadaşlar sizi bir sorum olacaktır. :
Yok aynı program yok , hiç biri iPhone'daki gibi düzgün çalışmıyor?Play Store'de benzer uygulamalar bulabilirsin.
Aynı programı arıyorsan aynı telefonu alacaksın. Bazı mesajlaşma uygulamalarının içinde oluyor. Ne kadar başarılı görmek için denemek lazım.Yok aynı program yok , hiç biri iPhone'daki gibi düzgün çalışmıyor?
Böyle bir uygulama bilgisayar için mevcut mu acaba? Windows 7 için.Aynı programı arıyorsan aynı telefonu alacaksın. Bazı mesajlaşma uygulamalarının içinde oluyor. Ne kadar başarılı görmek için denemek lazım.
Bilgisayarda bulabileceğini çok sanmıyorum. Kawaii diye bir mesajlaşma uygulaması yapabiliyormuş. Orada yapıp kaydedebilirsin.Böyle bir uygulama bilgisayar için mevcut mu acaba? Windows 7 için.
Hocam bir sorum daha var ben.Bu uygulamayı tapatalk'tan kullanıyom ama cevap yazamıyorum,siteden yazmak zorundayım. Kime geri bildirim yapabilirim?Bilgisayarda bulabileceğini çok sanmıyorum. Kawaii diye bir mesajlaşma uygulaması yapabiliyormuş. Orada yapıp kaydedebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.