İNTEL'ci DEDE
Hectopat
Arkadaşlar cihazım SM-G610F ve Custom ROM atmak istiyorum. Bugsuz Android 10 ROM önerilerinizi bekliyorum.
Oneui diye bir proje var X'da. Samsung'un en son çıkarttığı sürümleri, S7, S6 telefonlalar port ediyorlar.
![]()
Samsung Galaxy J7
The Samsung Galaxy J7 is a mid-range Android smartphone. It features a 5.5" 720p Super AMOLED display. Under the hood sits a 1.5Ghz octa-core Qualcomm Snapdragon 615 processor, 1.5GB of RAM and 16GB internal storage, which can be expanded with a microSD slot. The Samsung Galaxy J7 has a 13MP...forum.xda-developers.com
J7 prine içinde ama sanırsam boyutları farklı, diğer donanımları aynı gibi. Yani ikisine birden çıkartıyorlar.Yalnız bu J7 bölümü. Konu sahibi J7 Prime kullanıyor.
RR ve ya Bootlengager(sanırım) Rom deniyebilirsin. Saf ve Özelleştirme seçenekleri iyi...Arkadaşlar cihazım SM-G610F ve Custom ROM atmak istiyorum. Bugsuz Android 10 ROM önerilerinizi bekliyorum.
Tüm telefonun yedeğini nasıl alırım?Her şey olabilir, tüm telefonun yedeğini almanızda fayda var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.