Huawei P Smart 2021 kullanıyorum. Huawei markasının cami avlusuna bırakıp kaçtığı bir model kendisi. 3 yıldır Android güncellemesi almadı, Android 10 olarak kaldı. Şu an değiştirecek gücüm yok. Android 10 ne zamana kadar idare eder?
Şuan 9 bile idare ediyor. En az 2 yılı var.Huawei P Smart 2021 kullanıyorum. Huawei markasının cami avlusuna bırakıp kaçtığı bir model kendisi. 3 yıldır Android güncellemesi almadı, Android 10 olarak kaldı. Şu an değiştirecek gücüm yok. Android 10 ne zamana kadar idare eder?
Huawei P Smart 2021 kullanıyorum. Huawei markasının cami avlusuna bırakıp kaçtığı bir model kendisi. 3 yıldır Android güncellemesi almadı, Android 10 olarak kaldı. Şu an değiştirecek gücüm yok. Android 10 ne zamana kadar idare eder?
Uygulama güncellemeleri zamanında geliyorsa dert etmeyin dolu dolu 1 yılı daha vardır.Huawei P Smart 2021 kullanıyorum. Huawei markasının cami avlusuna bırakıp kaçtığı bir model kendisi. 3 yıldır Android güncellemesi almadı, Android 10 olarak kaldı. Şu an değiştirecek gücüm yok. Android 10 ne zamana kadar idare eder?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.