S Sarı Mehmet 51 Femtopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar teli Android 10'dan 11e yükselttim + hard reset attım telde erişebilirlik sürekli duruyor? Hiç açılmıyor ve bu da bazı uygulamaların çalışmasını engelliyor. Bu işi nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar teli Android 10'dan 11e yükselttim + hard reset attım telde erişebilirlik sürekli duruyor? Hiç açılmıyor ve bu da bazı uygulamaların çalışmasını engelliyor. Bu işi nasıl çözebilirim?
Çözüm alpethz 14 Ekim 2021 @Sarı Mehmet 51 samusng A12 için Custom ROM seçeneği fazla yok isterseniz MIUI yükleme linki var. Gsı ROM yükleyebilirsiniz biraz araştırıp çok yararlı olur.
@Sarı Mehmet 51 samusng A12 için Custom ROM seçeneği fazla yok isterseniz MIUI yükleme linki var. Gsı ROM yükleyebilirsiniz biraz araştırıp çok yararlı olur.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 14 Ekim 2021 #2 Stock ROM ile tekrardan sistemi kurabilirsin belki çözülür sorun. Artı 0 Eksi
KS KS S Sarı Mehmet 51 Femtopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #3 alpethz dedi: Stock ROM ile tekrardan sistemi kurabilirsin belki çözülür sorun. Genişletmek için tıkla... Hocam tel Samsung A12. Buna uygun LineageOS ROM linki nerede bulabilirim? Artı 0 Eksi
alpethz dedi: Stock ROM ile tekrardan sistemi kurabilirsin belki çözülür sorun. Genişletmek için tıkla... Hocam tel Samsung A12. Buna uygun LineageOS ROM linki nerede bulabilirim?
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 14 Ekim 2021 #4 @Sarı Mehmet 51 samusng A12 için Custom ROM seçeneği fazla yok isterseniz MIUI yükleme linki var. Gsı ROM yükleyebilirsiniz biraz araştırıp çok yararlı olur. Artı 0 Eksi Çözüm
@Sarı Mehmet 51 samusng A12 için Custom ROM seçeneği fazla yok isterseniz MIUI yükleme linki var. Gsı ROM yükleyebilirsiniz biraz araştırıp çok yararlı olur.
KS KS S Sarı Mehmet 51 Femtopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #5 alpethz dedi: @Sarı Mehmet 51 samusng A12 için Custom ROM seçeneği fazla yok isterseniz MIUI yükleme linki var. Gsı ROM yükleyebilirsiniz biraz araştırıp çok yararlı olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
alpethz dedi: @Sarı Mehmet 51 samusng A12 için Custom ROM seçeneği fazla yok isterseniz MIUI yükleme linki var. Gsı ROM yükleyebilirsiniz biraz araştırıp çok yararlı olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 14 Ekim 2021 #6 @Sarı Mehmet 51 ne demek, işinize yarayan cevabım olduysa çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Artı 0 Eksi