Zenfone 2 Android Sistem Arayüzü Durdu Hatası

Hem bu sist durma hatasina hemde android isletim sisteminin sarjin en az %50 ye yakinini yemesine bi cozum bulmali.telefon kafayi yemesin diye ingilizce kullaniyorum simdilik

Telefonu yeni bi guncelleme gelene kadar ingilizce yapin. Sorun yok. Hic bi hata almadim. İngilizce unjted states olana. Turkce dil paketinde sorun var. İnsallah yeni guncellemeyle cozulur

Ben asus müşteri hizmetlerini aradim. %15 in altına düşürmeden kullanın bu hafta içinde güncelleme bekliyoruz dedi. Bence herkes arasın. Ne kadar çok tepki o kadar ciddi çalışma...

Ben asus müşteri hizmetlerini aradim. %15 in altına düşürmeden kullanın bu hafta içinde güncelleme bekliyoruz dedi. Bence herkes arasın. Ne kadar çok tepki o kadar ciddi çalışma...
Bence o kadar da tepkiye gerek yok çok büyük bir sorun değil bu hatırlatıcı gibi bir şey aslında %15'e düştüğünde şarja takmak pil ömrü için de iyi bir şey. Onun dışında zaten 2-3 haftada bir güncelleme geliyor ve çoğu şeyde iyileştirme ve düzeltme yapılıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı