Android 13 Samsung A51 root ve TWRP nasıl atılıyor?

Mami1938

Femtopat
Katılım
4 Mart 2024
Mesajlar
70
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben Samsung A51 kullanıyorum ve root atmak istiyorum TWRP üzerinden ama bootloader kapalı ve TWRP de yok bana uygun TWRP dosyasını ve nasıl TWRP kuracağımı anlatabilirmisiniz?

Model = Samsung A51(A515F)
Fimware = A515FXXU5gvk6
Android 13
 
İlk bunları yap.
Recovery TWRP resmi sürüm. (önerilmez) Samsung Galaxy A51 4G
Recovery OrangeFox çalışırsa. Samsung Galaxy A51 4G
Odin üzerinden kurabilirsiniz.
 
İlk bunları yap.
Recovery TWRP resmi sürüm. (önerilmez) Samsung Galaxy A51 4G
Recovery OrangeFox çalışırsa. Samsung Galaxy A51 4G
Odin üzerinden kurabilirsiniz.

Bunu görmüştüm ama ben resmi TWRP de error filan yerim diye kurmadım OrangeFox destek vermiyor.
 
İşlemler için bootloader kilidinizin açık olması gerekmektedir.

TWRP olmadan root atmak istiyorsanız öncelikle bir bilgisayara ihtiyacınız var. İlk adım olarak bilgisayarınıza telefonunuzun sahip olduğu romu indirceksiniz. Rom indikten sonra romun içinden "boot.img" dosyasını ayırın ve telefonunuza aktarın. Aktardıktan sonra Magisk uygulamasını indirin ve açın. Ana sayfadaki "Magisk" kısmından "Yükle" butonuna basın. Dosya seçin ve Yamalayın'ı seçin. Bilgisayardan aktardığınız "boot.img" dosyasını seçin. Magisk ile yamalanmış bir boot.img dosyası "magisk_patched isminde olur" telefonunuzun downloads klasörüne gelicektir. Yeni gelen dosyayı bilgisayarınıza aktarın. Sıradaki işlemler için Minimal ADB programını indirin ve kurun. Telefonunuzdan aktardığınız dosyanın adını "bootnew.img" olarak değiştirin ve Minimal ADB programının dosya konumuna atın. Bunların hepsini yaptıysanız telefonunuzu fastboot moduna alın ve bilgisayarınıza bağlayın. Bilgisayarınızın cihazınızı gördüğünü kontrol etmek için "fastboot devices" komutunu girin girdikten sonra cihazınız gözükecektir. İşlemler bittiyse "fastboot flash boot bootnew.img" komutun girin. Flashlanmasını bekleyin. Başarılı bir şekilde flashlandıktan sonra telefonunuzu yeniden başlatmak için "fastboot reboot" komutun girin ve telefonunuzun açılmasını bekleyin. Telefonunuz açıldıktan sonra magisk uygulamasına girin ve ana sayfada magisk kısmından cihazınızın başarılı bir şekilde rootlandığını kontrol edin.

Minimal ADB : Minimal ADB ve Fastboot v1.4.3 – Xiaomi Tools
Magisk : https://github.com/topjohnwu/Magisk/releases/download/v27.0/Magisk-v27.0.apk
 
işlemler için bootloader kilidinizin açık olması gerekmektedir.

TWRP olmadan root atmak istiyorsanız öncelikle bir bilgisayara ihtiyacınız var. İlk adım olarak bilgisayarınıza telefonunuzun sahip olduğu ROM'u indirceksiniz. ROM indikten sonra ROM'un içinden "boot.img" dosyasını ayırın ve telefonunuza aktarın. Aktardıktan sonra Magisk uygulamasına gelin ve ana sayfadaki "Magisk" kısmından "yükle" butonuna basın. Dosya seçin ve yamalayın'ı seçin. Bilgisayardan aktardığınız "boot.img" dosyasını seçin. Magisk ile yamalanmış bir boot.img dosyası "magisk_patched isminde olur" telefonunuzun downloads klasörüne gelecektir. Yeni gelen dosyayı bilgisayarınıza aktarın. Sıradaki işlemler için minimal ADB programını indirin ve kurun. Telefonunuzdan aktardığınız dosyanın adını "bootnew. İmg" olarak değiştirin ve minimal ADB programının dosya konumuna atın. Bunların hepsini yaptıysanız telefonunuzu Fastboot moduna alın ve bilgisayarınıza bağlayın. Bilgisayarınızın cihazınızı gördüğünü kontrol etmek için "Fastboot devices" komutunu girin girdikten sonra cihazınız gözükecektir. İşlemler bittiyse "Fastboot flash boot bootnew. İmg" komutun girin. Flashlanmasını bekleyin. Başarılı bir şekilde flashlandıktan sonra telefonunuzu yeniden başlatmak için "Fastboot reboot" komutun girin ve telefonunuzun açılmasını bekleyin. Telefonunuz açıldıktan sonra Magisk uygulamasına girin ve ana sayfada Magisk kısmından cihazınızın başarılı bir şekilde rootlandığını kontrol edin.

Minimal ADB: Minimal ADB ve Fastboot v1.4.3 – Xiaomi Tools
Magisk: https://github.com/topjohnwu/Magisk/releases/download/v27.0/Magisk-v27.0.apk

Samsung'larda Fastboot modu bulunmamakta.
 

işlemler için bootloader kilidinizin açık olması gerekmektedir.

TWRP olmadan root atmak istiyorsanız öncelikle bir bilgisayara ihtiyacınız var. İlk adım olarak bilgisayarınıza telefonunuzun sahip olduğu ROM'u indirceksiniz. ROM indikten sonra ROM'un içinden "boot.img" dosyasını ayırın ve telefonunuza aktarın. Aktardıktan sonra Magisk uygulamasını indirin ve açın. Ana sayfadaki "Magisk" kısmından "yükle" butonuna basın. Dosya seçin ve yamalayın'ı seçin. Bilgisayardan aktardığınız "boot.img" dosyasını seçin. Magisk ile yamalanmış bir boot.img dosyası "magisk_patched isminde olur" telefonunuzun downloads klasörüne gelecektir. Yeni gelen dosyayı bilgisayarınıza aktarın. Sıradaki işlemler için minimal ADB programını indirin ve kurun. Telefonunuzdan aktardığınız dosyanın adını "bootnew. İmg" olarak değiştirin ve minimal ADB programının dosya konumuna atın. Bunların hepsini yaptıysanız telefonunuzu Fastboot moduna alın ve bilgisayarınıza bağlayın. Bilgisayarınızın cihazınızı gördüğünü kontrol etmek için "Fastboot devices" komutunu girin girdikten sonra cihazınız gözükecektir. İşlemler bittiyse "Fastboot flash boot bootnew. İmg" komutun girin. Flashlanmasını bekleyin. Başarılı bir şekilde flashlandıktan sonra telefonunuzu yeniden başlatmak için "Fastboot reboot" komutun girin ve telefonunuzun açılmasını bekleyin. Telefonunuz açıldıktan sonra Magisk uygulamasına girin ve ana sayfada Magisk kısmından cihazınızın başarılı bir şekilde rootlandığını kontrol edin.

Minimal ADB: Minimal ADB ve Fastboot v1.4.3 – Xiaomi Tools
Magisk: https://github.com/topjohnwu/Magisk/releases/download/v27.0/Magisk-v27.0.apk

Sence Samsung'da Fastboot var mı💀

O siteye bile girme bu Arap bedevileri bedava şeyleri para ile satıyor.
TWRP kurduktan sonra Magisk kurarsın.

YouTube'dan video izledim fimwarelara özel TWRP veriyorlardı ondan dolayı TWRP dosyası istiyorum fimware e özel.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı