Android 14 "bu klasör kullanılamıyor." hatası nasıl çözülür?

KingStannis

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Herkese iyi sosyaller öncelikle. Benim sorunum başlıkta belirttiğim gibi ZArchiver ve normal dosya yöneticisinde dosyaları değiştirip düzenleyemiyorum. Android 12'den sonra gelmiş bir şey bu, biliyorum hatta bir defa daha başıma gelmişti ve çözmüştüm ancak bu sefer çözemedim. Bazı YT kanallarından izlediğim videolarda dosyalar uygulamasının güncellemesini kaldırınca düzeldiğini söylüyorlardı ancak denediğimde işe yaramadı.

Screenshot_20240714_195805_Files.png

Hata bu şekilde. Normalde dls19 adlı oyunun dosyalarını yükleyip data ve OBB klasörlerine atacaktım ancak yapamamıştım. Şimdi de PUBG için GFX tool kullanacaktım ancak aynı hatayı aldım. Bunun çözümü nedir?

Cihazım Samsung A23, One UI 6.1 yüklü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi sosyaller öncelikle. Benim sorunum başlıkta belirttiğim gibi ZArchiver ve normal dosya yöneticisinde dosyaları değiştirip düzenleyemiyorum. Android 12'den sonra gelmiş bir şey bu, biliyorum hatta bir defa daha başıma gelmişti ve çözmüştüm ancak bu sefer çözemedim. Bazı YT kanallarından izlediğim videolarda dosyalar uygulamasının güncellemesini kaldırınca düzeldiğini söylüyorlardı ancak denediğimde işe yaramadı.

Eki Görüntüle 2252633

Hata bu şekilde. Normalde dls19 adlı oyunun dosyalarını yükleyip data ve OBB klasörlerine atacaktım ancak yapamamıştım. Şimdi de PUBG için GFX tool kullanacaktım ancak aynı hatayı aldım. Bunun çözümü nedir?

Hocam ZArchiver ve shizuku kullanarak Config dosyasını kendiniz değiştirmenizi öneririm. Ben de GFX Tool'u ne yaptıysam kullanamıyorum(Android 14)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle bir video buldum sorunu çözecektir.

Eki Görüntüle 2252633

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı