ROM stok ve costum olarak ikiye ayrılıyor birini üretici firma sunuyor birini bağımsız olarak editlenmiş veya portlanmış ROM oluyor root ise o cihaza kök dizin erişimi verir /System, /data gibi dizinlerde düzenleme yapabilme imkanı sağlar ama Android 2'de eski bir sürüm olduğundan pek bir şey yapamazsın uygulama desteği aşırı kısıtlı.
For Cooperve(s5830i) Hi, First of all i'am moroccan(Hachakum) so sorry for my bad english :o I made a touch recovery for our device(Cooperve) Using @Napstar code that i modified a bit to get it working on our device :victory: && BroadcomCM...
forum.xda-developers.com
Buradan CWM indirip Odin ile kurun daha sonra Magisk flashlayın.
For Cooperve(s5830i) Hi, First of all i'am moroccan(Hachakum) so sorry for my bad english :o I made a touch recovery for our device(Cooperve) Using @Napstar code that i modified a bit to get it working on our device :victory: && BroadcomCM...
forum.xda-developers.com
Buradan CWM indirip Odin ile kurun daha sonra Magisk flashlayın.
Bunu yapmam işime yarar mı? Google Play Store falan konusunda. Youtube'a bile giremiyorum. 4.0 destekliyor minimum. Ayrıca bunları yapmak için telefonda Root olmalı mı?
Bunu yapmam işime yarar mı? Google Play Store falan konusunda. YouTube'a bile giremiyorum. 4.0 destekliyor minimum. Ayrıca bunları yapmak için telefonda root olmalı mı?
Bunu yapmam işime yarar mı? Google Play Store falan konusunda. YouTube'a bile giremiyorum. 4.0 destekliyor minimum. Ayrıca bunları yapmak için telefonda root olmalı mı?