Android 2.3.6 Root atma

ROM stok ve costum olarak ikiye ayrılıyor birini üretici firma sunuyor birini bağımsız olarak editlenmiş veya portlanmış ROM oluyor root ise o cihaza kök dizin erişimi verir /System, /data gibi dizinlerde düzenleme yapabilme imkanı sağlar ama Android 2'de eski bir sürüm olduğundan pek bir şey yapamazsın uygulama desteği aşırı kısıtlı.

GT S5830I en azından daha üst uygulamaları indirebilmek istiyorum.

Buradan CWM indirip Odin ile kurun daha sonra Magisk flashlayın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan CWM indirip Odin ile kurun daha sonra Magisk flashlayın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu yapmam işime yarar mı? Google Play Store falan konusunda. Youtube'a bile giremiyorum. 4.0 destekliyor minimum. Ayrıca bunları yapmak için telefonda Root olmalı mı?

Bunu yapmam işime yarar mı? Google Play Store falan konusunda. YouTube'a bile giremiyorum. 4.0 destekliyor minimum. Ayrıca bunları yapmak için telefonda root olmalı mı?

CWM Recovery'dir Magisk'de rootu atan şey bu işlemlerden sonra rootunuz olacaktır. Custom ROM'da bulmaya çalışıyım belki sürümü yükselir.

Virüs falan olabilir mi? Ayrıca Wi-Fi sıkıntısı veya arama yaparken olmama sıkıntılı ROM değil değil mi bunlar?

Xda da virüs olacağını sanmam. ROM'lar belli olmaz deneme yanılma işi birazda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı