Android 4.2 sürüm yükseltme önerisi

• Konuyu başlatan YNR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 338

YNR

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde Android 4.2 sürümlü bir telefon var yurt dışı bunun sürümünü en az Android 5 falan yapmak istiyorum. Ayarlara girince yazılım güncellemesi bulunmuyor root falan atıp yapılabiliyormuş. Linegeos ROM falan falan ama ben pek anlamadım uygulamalı olarak bir link verebilecek ya da anlatabilecek var mı nasıl yapıldığına dair? Telefon çok zor bir yapıya sahip Play Store yok tarayıcıdan da girilmiyor çoğu siteye girmiyor. Çok istiyorum sürümünü yükseltmek.

20250209_153535.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:

Burda recovery rehberini takip edin sonra ise

Bu Android 8 kasabilir

Buda Android 5 daha verimli olacaktır. Hepsinde ne yazmanız gerektiği yazıyor zaten.

Tamamdır sağ ol bakacağım şimdi.

Burada recovery rehberini takip edin sonra ise.

Bu Android 8 kasabilir.

Bu da Android 5 daha verimli olacaktır. Hepsinde ne yazmanız gerektiği yazıyor zaten.

Burada recovery rehberini takip edin sonra ise.

Bu Android 8 kasabilir.

Bu da Android 5 daha verimli olacaktır. Hepsinde ne yazmanız gerektiği yazıyor zaten.

Reis sağ ol da bilgisayar falan gerekiyor galiba bilgisayar yok yanıbaşımda telefoncuya götürsem telefoncular sürüm atarmı ve daha sağlıklı olmaz mı?

Son düzenleme:
Tamamdır sağ ol bakacağım şimdi.

Reis sağ ol da bilgisayar falan gerekiyor galiba bilgisayar yok yanıbaşımda telefoncuya götürsem telefoncular sürüm atarmı ve daha sağlıklı olmaz mı?
Telefoncu da aynı şeyi yapacak ve eski bir cihaz olduğu için uğraşmak istemeyecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı