Android 4.4.2 güncelleme yapmak sorun yaratır mı?

Sefaltnts3945

Decapat
Daha fazla  
Merhaba YouTube'da şöyle bir video buldum. Sizce denemeli miyim? Sıkıntı çıkar mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba YouTube'da şöyle bir video buldum. Sizce denemeli miyim? Sıkıntı çıkar mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yanlış ayar veya yüklemeler yapmadığınız sürece sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. @Umut Nas

Kuzenlerimde vardı babasıyla birlikte yükselttiler(babası bilgisayar mühendisi) Wi-Fi falan yavaş çalışıyormuş takılıyormuş vs. duvara yapıştırıp başka bir şey için kullabmaya karar verdiler ona göre yükleyin.

Bu güncelleme değil stock rom kurulumu. Konuyu detaylıca araştırıp, hata durumunda ne sonuçlar doğuracağını iyice öğrenmeden uğraşmanızı tavsiye etmem. Hatalı işlem cihazı brick yapabilir. Onun da çoğu zaman çözümü var ama dediğim gibi birkaç cümleyle açıklanacak şeyler değil. Yapmadan önce detaylı araştırın.

Sürüm düşürüyorsanız yaratabilir.
Sürüm yükseltiyorsanız ama cihazınız desteklemiyorsa sorun yaratabilir.
Sürüm yükseltiyorsanız ve destekliyorsa muhtemelem sorun olmaz. Pek bir şey dememez aslında. Denemek gerek.
Bence yapmayın. Sorun falan çıkar diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı