Benim Lenovo Tab2 A7-30h Android 4.4.2 bir tabletim var bunun sürümünü PC üzerinden USB ile Android yazılımı atabilir miyim? Atabiliyorsam da nasıl atabilirim cevaplayabilir misiniz?
tableti 2. el almıştım ve bana verdiklerinde android 8 idi sonra direk format atınca android 4.4.2 ye düştü araştırdım sizin dediğiniz gibi room atmışlar o zaman android 8 açar diye düşünüyorumCustom ROM ile Android 14'e kadar yükseltebilirsiniz ama tabletinizin donanımı büyük bir ihtimalle kaldırmaz. Android 5'e yükseltmeyi deneyebilirsiniz ama profesyonel birinden yardım almanızda fayda var. Yoksa tableti brick (kullanılmaz) hale getirebilirsiniz.
Custom ROM yaparak yüksektebilirsin mesela örnek benim şu anda yazdığım telefon Samsung Galaxy S4 Android sürümü seninki ile aynıydı Custom ROM yaptım ve 12'ye yükselttim.
bu veya bu videolara bakabilirsiniz herhalde siziz tabletinize uygun olan bunlar.
Evet, açabilir.tableti 2. el almıştım ve bana verdiklerinde android 8 idi sonra direk format atınca android 4.4.2 ye düştü araştırdım sizin dediğiniz gibi room atmışlar o zaman android 8 açar diye düşünüyorum
Teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.