Android 4.4.2 tabletin sürümünü yükseltmek mümkün mü?

ruzgar67

Decapat
Daha fazla  
Benim Lenovo Tab2 A7-30h Android 4.4.2 bir tabletim var bunun sürümünü PC üzerinden USB ile Android yazılımı atabilir miyim? Atabiliyorsam da nasıl atabilirim cevaplayabilir misiniz?

Benim Lenovo Tab2 A7-30h Android 4.4.2 bir tabletim var bunun sürümünü PC üzerinden USB ile Android yazılımı atabilir miyim? Atabiliyorsam da nasıl atabilirim cevaplayabilir misiniz?

Custom ROM ile Android 14'e kadar yükseltebilirsiniz ama tabletinizin donanımı büyük bir ihtimalle kaldırmaz. Android 5'e yükseltmeyi deneyebilirsiniz ama profesyonel birinden yardım almanızda fayda var. Yoksa tableti brick (kullanılmaz) hale getirebilirsiniz.

Custom rom yaparak yüksekte bilirsin mesela örnek benim şuanda yazdığım telefon Samsung Galaxy S4 Android sürümü seninki ile aynıydı custom rom yaptım ve 12 ye yükselttim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu veya bu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
videolara bakabilirsiniz herhalde siziz tabletinize uygun olan bunlar.

Son düzenleme:
Custom ROM ile Android 14'e kadar yükseltebilirsiniz ama tabletinizin donanımı büyük bir ihtimalle kaldırmaz. Android 5'e yükseltmeyi deneyebilirsiniz ama profesyonel birinden yardım almanızda fayda var. Yoksa tableti brick (kullanılmaz) hale getirebilirsiniz.
tableti 2. el almıştım ve bana verdiklerinde android 8 idi sonra direk format atınca android 4.4.2 ye düştü araştırdım sizin dediğiniz gibi room atmışlar o zaman android 8 açar diye düşünüyorum

Custom ROM yaparak yüksektebilirsin mesela örnek benim şu anda yazdığım telefon Samsung Galaxy S4 Android sürümü seninki ile aynıydı Custom ROM yaptım ve 12'ye yükselttim.

bu veya bu
videolara bakabilirsiniz herhalde siziz tabletinize uygun olan bunlar.

Teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00