TahaCann Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 196 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #1 Android 4.4.4 kullanıyorum. Sorun şu Google Play Store yeni güncellemede uygulama yüklenmiyor atıyor.
Android 4.4.4 kullanıyorum. Sorun şu Google Play Store yeni güncellemede uygulama yüklenmiyor atıyor.
Blackandwhite Zeptopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #11 Blackandwhite dedi: Teşekkür ederim Aradım ama bulamadım facebook desteğini ne zaman keser sence.Zaten facebook lıte ı yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Facebook lıte yüklenmiyor EsatKa dedi: Bayağıdır Android kullanmadığım için bilmiyorum ama 4.4.4 eski bir sürüm, muhtemelen 1-2 yık içinde desteği keserler. Genişletmek için tıkla... Eyvallah sağol Artı 0 Eksi
Blackandwhite dedi: Teşekkür ederim Aradım ama bulamadım facebook desteğini ne zaman keser sence.Zaten facebook lıte ı yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Facebook lıte yüklenmiyor EsatKa dedi: Bayağıdır Android kullanmadığım için bilmiyorum ama 4.4.4 eski bir sürüm, muhtemelen 1-2 yık içinde desteği keserler. Genişletmek için tıkla... Eyvallah sağol
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 7 Şubat 2023 #12 Blackandwhite dedi: Facebook Lite yüklenmiyor Eyvallah sağ ol Genişletmek için tıkla... Rice ederim. Artı 0 Eksi