Android 4.4.4 sürüm için oyun önerisi

Bana göre root at cihaza yeni sürüm kurulmuş olur istediğin oyunu oynarsın.

Root atmayı bilmiyorum intenretten baktım YouTube'da atan çok var bilgisayardan üzerinden atıyorlar ama cihazın çöp olma riski de varmış yani cihazı bir daha kullanamama durumu cihaz rootlu değil zaten.

Root atmayı bilmiyorum intenretten baktım YouTube'da atan çok var bilgisayardan üzerinden atıyorlar ama cihazın çöp olma riski de varmış yani cihazı bir daha kullanamama durumu cihaz rootlu değil zaten.

Siz bilirsiniz. Oyun öneri olarak çok yok Minecraft'ın eski sürümünü kurup oynayabilirsiniz.

Bunlar bilgisayar oyunu baktım hepsine ben telefon oyunu istiyorum Android 4.4.4 oyunları olsun.
Hiç biri bilgisayarlara özel değil. Yalnız o cihaza pek oyun bulamazsınız. Dediğim gibi eski Angry Birds ve Plants vs Zombies sürümlerini bulabilirseniz bir süre idare edebilir.

10 kat güçlü oluyor demedim siz nereden çıkardınız :d ayrıca sadece öneri olarak söyledim.
İstediğin oyunu oynarsın diyen sizdiniz :d root atması sadece bir kaç ek özellik sağlar, daha fazla oyun oynamasını sağlayamaz çünkü cihaz çoktan emekli olmuş. Konu sahibinin hala cebelleşmesi de ilginç zaten

Evet istediğini oynarsın dedim çünkü çoğu oyun eski sürüm desteği kesti. Şahsen ben eski bir tabletim var Android sürümü 4'tü 7.1.2'ye yükselttim. Çok da iyi oldu eğer çok büyük oyun oynamayacaksanız uygun bir tablet oluyor ve ders çalışacaksanda uygun hale geliyor :d

Tam da bu yüzden sayabileceğim en eskileri sayıyorum. O cihazda çalışacak neredeyse hiç bir şey yok şuan. Android sürümünün yükselmesi daha da ağırlaştıracağı için yine pek oyun oynanmaz muhtemelen.

Cihazını söylese en azından Custom ROM var mı diye bakardık ama o da yok :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…