Android 4.4.4 sürüm için oyun önerisi

10 kat güçlü oluyor demedim siz nereden çıkardınız :d ayrıca sadece öneri olarak söyledim.
İstediğin oyunu oynarsın diyen sizdiniz :d root atması sadece bir kaç ek özellik sağlar, daha fazla oyun oynamasını sağlayamaz çünkü cihaz çoktan emekli olmuş. Konu sahibinin hala cebelleşmesi de ilginç zaten :p

İstediğin oyunu oynarsın diyen sizdiniz :d root atması sadece birkaç ek özellik sağlar, daha fazla oyun oynamasını sağlayamaz çünkü cihaz çoktan emekli olmuş. Konu sahibinin hala cebelleşmesi de ilginç zaten :p

Evet istediğini oynarsın dedim çünkü çoğu oyun eski sürüm desteği kesti. Şahsen ben eski bir tabletim var Android sürümü 4'tü 7.1.2'ye yükselttim. Çok da iyi oldu eğer çok büyük oyun oynamayacaksanız uygun bir tablet oluyor ve ders çalışacaksanda uygun hale geliyor :d

Evet istediğini oynarsın dedim çünkü çoğu oyun eski sürüm desteği kesti. Şahsen ben eski bir tabletim var Android sürümü 4'tü 7.1.2'ye yükselttim. Çok da iyi oldu eğer çok büyük oyun oynamayacaksanız uygun bir tablet oluyor ve ders çalışacaksanda uygun hale geliyor :d
Tam da bu yüzden sayabileceğim en eskileri sayıyorum. O cihazda çalışacak neredeyse hiç bir şey yok şuan. Android sürümünün yükselmesi daha da ağırlaştıracağı için yine pek oyun oynanmaz muhtemelen.

Cihazını söylese en azından Custom ROM var mı diye bakardık ama o da yok :d

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı