Android 4.4.4'ten 7.1'e geçmek

Makaleler
1
Elimde Samsung Galaxy Tab e tablet var. Kardeşim kullanıyor fakat Android sürümünden dolayı EBA veya Zoom indirilmiyor. Ben de nette şöyle bir video buldum:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizce zararlı bir yanı var mı veya riskli bir yanı var mı? Ayrıca Video'nun 2.07 dakikasın da olan dosya ben de inmiyor. O dosyayı indirip Google Drive'a upload'layacak bir arkadaş var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz yaptık ve çalışmıştı @Akif9748 size cevabı verir.

Tab E Simli mi Simsiz mi?
Buradan yapın, RAM'i 512 MB görebiliyor, ben o sorunla ne yazık ki karşılaşmıştım, ama bir yol ile düzeliyor.
Bu videoyu izleyip yapın:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Flash the boot image in twrp choose the flash image option then locate the boot.img file flash it then reboot then the ram issue will be fixed
@Android Doctor Thx u, i first flash ROM and gapps , second i flash boot.img and keys .zip. reboot and success. İt was hard because my tablet is not t560 or t561, İt is T562
O videodakini boşverin.
Bir de o link buydu, uploadlanmış:

Tab E Simli mi Simsiz mi?
Buradan yapın, RAM'i 512 MB görebiliyor, ben o sorunla ne yazık ki karşılaşmıştım, ama bir yol ile düzeliyor.
Bu videoyu izleyip yapın:

O videodakini boşverin.
Bir de o link buydu, uploadlanmış:

Dostum sağolasın fakat attığım video ile yaptım hiç bir sıkıntı çıkmadan kuruldu. Teşekkür ederim yine de. :)

Merhaba, çoğu kişi tabletin sürümünü yükselttikten sonra birçok sıkıntı yaşadığını söylemiş mesela cihazın şarjı hızlı bitiyormuş, çok kasıyormuş, bazı uygulamalar hata veriyormuş Google play çalışmıyormuş, tabletin sd kartı varsa artık sd kartı okumuyormuş falan acaba siz bu tarz bir sıkıntı yaşadınız mı? Cihazınızı güncelleyeli uzun zaman olmuş deneyiminizi merak ettim memnun musunuz acaba. Ben de güncelleme yapmak istiyorum, yakın zamanda kpss çalışmaya başlayacağım, güncelleme yapmam şart çünkü artık youtube da kullanılmıyor ama güncellersem de bazılarının yaşadığı sıkıntıları yaşarım tablet kullanılmaz hale gelir diye korkuyorum. Konuyu açalı uzun zaman olmuş ama görürseniz eğer deneyiminizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

Elimde Samsung Galaxy Tab e tablet var. Kardeşim kullanıyor fakat Android sürümünden dolayı EBA veya Zoom indirilmiyor. Ben de nette şöyle bir video buldum:

Sizce zararlı bir yanı var mı veya riskli bir yanı var mı? Ayrıca Video'nun 2.07 dakikasın da olan dosya ben de inmiyor. O dosyayı indirip Google Drive'a upload'layacak bir arkadaş var mı?

Cihaz için güncellemeleri kontrol edin. Anladığım kadarıyla 4.4.4 (KitKat) sürümü ile gelmiş cihaz. Güncellemeler yok ise çözümü ROM atmak olacaktır.

Merhaba, çoğu kişi tabletin sürümünü yükselttikten sonra birçok sıkıntı yaşadığını söylemiş mesela cihazın şarjı hızlı bitiyormuş, çok kasıyormuş, bazı uygulamalar hata veriyormuş Google play çalışmıyormuş, tabletin sd kartı varsa artık sd kartı okumuyormuş falan acaba siz bu tarz bir sıkıntı yaşadınız mı? Cihazınızı güncelleyeli uzun zaman olmuş deneyiminizi merak ettim memnun musunuz acaba. Ben de güncelleme yapmak istiyorum, yakın zamanda kpss çalışmaya başlayacağım, güncelleme yapmam şart çünkü artık youtube da kullanılmıyor ama güncellersem de bazılarının yaşadığı sıkıntıları yaşarım tablet kullanılmaz hale gelir diye korkuyorum. Konuyu açalı uzun zaman olmuş ama görürseniz eğer deneyiminizi benimle paylaşırsanız sevinirim.
Hocam tablet şuan kardeşim tarafından kırıldı fakat Rom attıktan son yaklaşık 9 ay kullandık. Hiç bir sıkıntı yaşamadım aksine daha seri çalıştı sistem. Şarj konusunda çok bi farklılık hissetmedim ama sanki bir tık hızlı bitiyor gibiydi. Ama can sıkmaz yani

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı